2777
2789
عنوان

اینا ننه بابا ندارن همش تو خیابونن😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 42 پست

دقیقا

اون روز یه پسره بود بیشتر 12 نداشت از جلو دانشگاهمون رد شد به دوستم گفت جووون میشه چشمات واسه من شن😐😑؟

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه پسر بچه دیدم سوار پارس ۶۰۰میلیونی بود قدش نمیرسید شیشه رو ببینه

و عید توی شلوغی بازار توی تاکسی یه بچه ی کلاس اولو دیدم تنهایی اومده بود بازار خریدم کرده بود😐

نمیدونم مامان باباهاشون کجان دقیقا!

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

پسر بچه ها بیشتر با دوستاشون تو خیابونا میگردن ولی من اصلا اجازه نمیدم به پسرم فوقش تو کوچه و با دوستاش ،میترسم برن پارکی جایی سیگار یا مواد تعارف کنن نوجوونی دوره  خیلی بد و حساسیه 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
خب بشینن خونه چیکار کنن  نسل شما یمرفتن کوچه بازی میکردن  نسل ماچی

نمیگم خونه بشینن ولی  لااقل یه نظارت داشته باشن بچشون میرن بیرون چیکارا میکنخ

تنگ میشه دلم واست دم صبح منه خل:)
چی‌چی بیخیال امروز رفتم بیرون اومدن جلوم مشت دراز میکننن مشت بزنم نزدم یه یه فوش بد دادن/

جوگیرن خب

وقتی والدین خودش یه چس مثقال ب فکر تربیتشون نیستن

من و شما چیکار می تونیم‌کنیم؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
تو خیابون بودن ایراد نداره ، مزاحمت ایجاد کردن ایراد داره

کسی نگفت ایراد داره ....من منظورم ی چیزی دیگه بود ک اسی بفهمه ...یاد نگرفتید جای ک مربوط نیس اظهار نظر نکنید ؟؟؟؟؟

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

خوب دیگه فقط بلدن بزان..وگرنه تربیت زیرمنفی صفر...دقیقا منم میبینمشون بعضا سیگارگوشه لبشونه فکرمیکنن چه خبره یه تریپ مسخره وحماقتگونه هم ازخودشون بروزمیدن انگاردیگه این کارشون خیلییییی بزرگه.نمیدونن بی عقلیشونه.واقعا باعث تاسفه مادرپدراشون کجان چیکارمیکنن که مواظبت ندارن بچشون کجامیره کی میره میاد..تاساعت دوازده یک شب بهدقول شمادور هم تومبایلاشون و...اخرسرم همینارویابایدگوشه خیابون وخرابه جم کرد یابزهکاراجتماعی وگوشه زندان و...بگوشماهاکه نمیتونین بچه تربیت کنیدومراقبت کنیدبیخودمیکنین بچه بیارین..