2777
2789
عنوان

نرمی استخوان نوزاد

2057 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان من تازه الان عضو شدم میخواستم راهنماییم کنید ممنونم دخترم 4ماهشه 33هفته دنیا اومد دیروز بردم دکتر گفت نرمی استخوان داره میخواستم بدونم منظورش همون راشیتیسم هست یا نه با دارو رفع میشه این مسأله ممنونم سرشو معاینه کرد اینو گفت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دکتر دخترم 2 مدل شربت برا استخون بچم داده ولی سر اینک دندوناش دیر دراومد روشونم نوشته جلوگیری از پوکی استخوان

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
علایم که برای سنگ کلیه بردیم دکتر معاینه کرد گفت نرمی استخوان داره .الان هم تقریبا خوب گردن گرفته دخ ...

خب ازمعاینه سرش فقط فهمید؟ اکثرنوزادا سرشون مخصوصا ته سرشون ابه پسرمنم شیش ماهشه هنوزسرش نرمه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

نه راشیتیسم نیس،بعضی بچه ها نرمی استخوان دارن وقتی نوزادن،بویژه برادر شمام نارس بوده،چه شیری میخوره؟؟؟با شربت کلسیم وآمپول ویتامین دی خوب میشه،ولی پشت گوش ننداز اگه به موقع درمانن نشه،تو قدکشیدن ونشستن ودندون دراوردنش تاثیر میزاره،اگه شیرخودتو میخوره،حتما شیرخشکم بده

یعنی با دارو درمان میشه ؟

انشالله که میشه 

شروع کن تحت نظر دکتر از اینجور شربتا بده استخوناش سفت بشه

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
علایم که برای سنگ کلیه بردیم دکتر معاینه کرد گفت نرمی استخوان داره .الان هم تقریبا خوب گردن گرفته دخ ...

سنگ کلیشو ازکجا فهمیدی سونودادید؟ 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

سنگ کلیه رو تو سونو گفت بعد بردیم برای سنگ کلیه وقتی معاینه کرد گفت نرمی استخوان داره اره فقط سرشو دست زد .شیر هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک اما الان یه فته هست قطره شیر افزا گرفتم خییییلی تاثیر داشته کمتر شیر خشک میدم