2777
2789
عنوان

وام فرزند اول

135 بازدید | 12 پست

سلام خانوما کسی میدونی وام فرزند اول رو میدن یا نه؟...ما از شهریور ثبت نام کردیم...نوبتمون بود گفتن فعلا نمیدن...دستور از مرکز اومده...

دخترک زیباروی من ...تو با اومدنت دنیارو برامون قشنگتر کردی...ما هم تلاش میکنیم دنیاتو  برات قشنگ کنیم...🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوریه شرایطش

ی ضامن کارمند می خواد که فیش حقوقی و کسر از حقوق داشته باشه

مدارک خونه ای که ساکنید و مدارک محل کار همسر 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ی ضامن کارمند می خواد که فیش حقوقی و کسر از حقوق داشته باشه مدارک خونه ای که ساکنید و مدارک محل کار ...

سن بچع چقدرباید باشه

فقط یه فرزند باشه هم میشه و چقدره وامش

ممون ببخشید خیلی سوال شد خیلی لازم دارم

سن بچع چقدرباید باشه فقط یه فرزند باشه هم میشه و چقدره وامش ممون ببخشید خیلی سوال شد خیلی لا ...

باید متولد آذر ۱۴۰۰ به بعد باشه

بله برای بچه اول ۲۰ تومنه 

خواهش میکنم

بانک ملی 

الان نگاه کردم آبان ماه گرفتیم ما

بانک صادرات ۶ ماه نوبت بودیم ندادن بعد رفتیم ملی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ممنون پس من نمیتونم بگیرم بچه ما چندسال قبله

نه عزیزم نمیشه واسه چند سال پیش

باید متولد آذر ۱۴۰۰ به بعد باشه بله برای بچه اول ۲۰ تومنه  خواهش میکنم بانک ملی  الان ...

خوب شد گفتی...ماهم چندماهه بانک صادراتیم اما خبری نیست ....دستت درد نکنه...پس میریم عوض میکنیم بانک رو

دخترک زیباروی من ...تو با اومدنت دنیارو برامون قشنگتر کردی...ما هم تلاش میکنیم دنیاتو  برات قشنگ کنیم...🥰
خوب شد گفتی...ماهم چندماهه بانک صادراتیم اما خبری نیست ....دستت درد نکنه...پس میریم عوض میکنیم بانک ...

اره برین بانک صادرات بگید واستون لغو کنه بعد برید ملی