2777
2789

بهش قطره اهن خوب میدادم الان ۲ سال ۱۰ ماهش دندونای جلوش پاییناش ی حالتیه که انگار کمرنگ تر از قسمت بالاش شده یعنی پوسیده؟نکنه خدای نکرده بریزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حالتی که میگی شروع پوسیدگیه و به خاطر شیردهی ایجاد میشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ریخته ؟؟؟؟

ببين من اين تجربه رو تو پسر بزرگم هم دارم اينه كه خيلي ناراحت نيستم دختر من معتاد شير شب بود و دندوناش خراب شده الانم حتي شب شيشه ميخوره دو سال و چهار ماهشه و ٤ تا دندون جلوش خراب شده دكتر دندون پزشكش هم خانم دكتر فاطمه معظمي هستن بردم پيشش گفت بزار بعد سه سال درست ميكنم كه بيهوشي نخواد و دو تاش هم خورد شده و از وسط افتاده كه اونم قرار شد پروتز بزاره كه ظاهرش خوشگل معلوم باشه و در كل شيري هستن ديگه چون مال ئسرم هم همين طور بود و بعد سه سال بدون بيهوشي درست كرديم و ٤ تا هم پروتز گذاشتيم و بعد دندون هاي اصليش هم فيشور سيلانت كرديم الحمدالله تا الان كه ١٨ سالشه يك بار هم دندون پزشك نرفته فقط يه هزينه چند ميليوني واسه درست كردن دندون و پروتز رو دستت افتاده وگرنه غصه نداره 

ببين من اين تجربه رو تو پسر بزرگم هم دارم اينه كه خيلي ناراحت نيستم دختر من معتاد شير شب بود و دندون ...

هزینه ی فیشورسیلانت چقده الان؟ازچه سنی براش انجام دادی؟ من پسرم۵سالشه دارم کل دندوناشودرست میکنم ومنتظرم که بزرگ شد ودندونای آسیبابیش دربیادببرم فیشورکنم.تاچندسال ماندگاری داره؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
هزینه ی فیشورسیلانت چقده الان؟ازچه سنی براش انجام دادی؟ من پسرم۵سالشه دارم کل دندوناشودرست میکنم ومن ...

وقتي همه دندون هاي شيري رفت و اصلي ها كامل شد معمولا بهترين سن ٩ سالگي هست تا نهايتا ١١ سالگي و هزينه اش رو من سال ٩٢ فكر كنم ٣/٥ ميليون شد الان هم نميدونم