2777
2789
عنوان

شبا هزار جور فکر میاد سرم نمیتونم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 20 پست
چ دکتری رفتین و چ قرصی داد  من خودم سرخود آرامبخش میخورم

دکتر اعصاب

هالوپریدول

سرترالین

دو سه روز پیش رفتم قراره ماه بعدم برم ببینم چطور میشه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش میشد بعضی وقتا سرخود قرص آلپرازولام می‌خوردم اولاش ک خوب بخاطرش سریع خوابم می‌برد ولی الان خوابم ...

عزیزم این داروها هم اعتیاد میاره من خودم نیم کلونازپام میخورم تا نخورم نمیتونم بخوابم 

ولی شنیدم قرص تنظیم خواب هست 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
دکتر اعصاب هالوپریدول سرترالین دو سه روز پیش رفتم قراره ماه بعدم برم ببینم چطور میشه

ممنونم عزیزم ،منم  باید برم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
عزیزم این داروها هم اعتیاد میاره من خودم نیم کلونازپام میخورم تا نخورم نمیتونم بخوابم  ولی شنی ...

بله می‌دونم واسه همین دیگ سعی کردم نرم سراغش حتی فک کنم عوارض فراموشی هم داشته باشه تایپکشو یکی زده بود منم از وقتی می‌خوردم یهو بعضی چیزا یادم می‌ره خیلی عجیب بود 

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️