2777
2789

ببین یعنی دست خودم نیست سرم می‌ره بالش هی فکر میاد سراغم طوری ک دو طرف شقیقه هام باد می‌کنه سرد میگیرم قشنگ نمی‌دونم چطوری ذهنمو موقع خواب آروم کنم 

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مثله شما،بهترین کار اینه برید دکتر

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
یه قاشق چوبی بردار شبا ۱۰ بار بزن کف پاهات

چی میشه اونموقع؟نشنیدم تا حالا

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

منم همینطورم رفتم دکتر قرص داد

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

چ دکتری رفتین و چ قرصی داد 

من خودم سرخود آرامبخش میخورم

بابای من بگم این مشکلم دارم مخالفت می‌کنه با قرص خوردن یعنی من میخاستم ی قرص ساده واسه تنظیم خواب قبلاً از داروخانه بگیرم کلی حرف زد که بدنت عادت می‌کنه قرص نخور زیاد کلا مخالفه نمیزاره

بابای من بگم این مشکلم دارم مخالفت می‌کنه با قرص خوردن یعنی من میخاستم ی قرص ساده واسه تنظیم خواب قب ...

آخه نخوابیدن ک عوارضش بیشتر از قرصه

منم مثله شما،بهترین کار اینه برید دکتر

کاش میشد بعضی وقتا سرخود قرص آلپرازولام می‌خوردم اولاش ک خوب بخاطرش سریع خوابم می‌برد ولی الان خوابم نمیبرع میخورم ولی ذهنم اروم میشه یعنی فک کن من شبا سرم میخاد بترکه اونو میخورم آرامش میاد سراغم دیشب به سرم زد بخورم ولی نرفتم سراغش