2777
2789

دختر یازده ماهم لپاش به شدت خشکه زده 

حدود یک ماه میشه که اینطور شده ...اولاش کمتر بود اما هرچی میگذره به جای اینکه بهتر بشه دار بدتر و اون قست خشکی بزرگ تر میشه ، میترسم کل لپشو خشکی بگیره...دکترش لوسیون صورت سالوویتو را داد اما انگار فایده ای نداره   خودم کالاندولا هم زدم کره مالیدم وازلین استفاده کردم اما نشد که نشد....چیکار کنم انقدر لپش خشک و بشدت قرمز شده که اون قسمت گاهی اوقات چاک میخوره و پوسته پوسته میشه ...میترسم به اگزما تبدیل بشه   

تروخدا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

اگزما هست تو پاییز و زمستون بدتر میشه مداوم مرطوب نگهش دار لوسیون بزن دستای پسر منم اینطوره

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگزما که هست با این ماجرا که میگی . من یه بچه میشناسم اینجور بود ولی پاش بود . براش حنا میذاشت بچه شما چون صورتش هست اذیت میشی با رنگش . تخم گشنیز و گل سرشور هم اگر خمیر کنی بذاری خوبه . این موارد معمولا بچه که بزرگتر میشه خود به خود رفع میشه یه نوع واکنش الرژیکه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اگزما هست تو پاییز و زمستون بدتر میشه مداوم مرطوب نگهش دار لوسیون بزن دستای پسر منم اینطوره

هرچی میزنم فایده نداره 

شما چه لوسیون استفاده میکنی

اگزما که هست با این ماجرا که میگی . من یه بچه میشناسم اینجور بود ولی پاش بود . براش حنا میذاشت بچه ش ...

ممنون از راهنمایی و دلگرمیت عزیزم 

کرم سمین برای بچه ها خیلی خوبه 

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 
چجور کرمی هست گلم ؟

یه کرم تیوپی هست(جلدش هم آبی هست فک میکنم) مخصوص کودکان  خیلی ها دیدم پوست نوزادشون دون دون یا پوسته شده استفاده کردن راضی بودن

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 
یه کرم تیوپی هست(جلدش هم آبی هست فک میکنم) مخصوص کودکان  خیلی ها دیدم پوست نوزادشون دون دون یا ...

ممنون از راهنمایی خوبت گلم

ممنون از راهنمایی خوبت گلم

خواهش میکنم ❤🌹

هرچی میزنم فایده نداره  شما چه لوسیون استفاده میکنی

من روغن بچه فیروز میزنم 

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه