2777
2789
عنوان

تعارف شوهرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 91 پست

بنظرمن ی سوپ‌درست کن 

یه پلو و‌کباب هم‌ از بیرون بخرین 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم 

خداروشکر کن که همسرتون فهمیده س و موقعیت شمارو درک کرده از همسرت تشکر کن و  مهمونارو ببر بیرون و تو دوره ی پریودی بیشتر مراقب خودت باش 

به مهمونا ام بگو خواستید تنوع باشه و این دفعه اومدید بیرون 

ناراحتی نداره راحت باش

خب تو پریودی که طبیعتا همسرت باید خونه رو تمیز کنه برای شام هم از بیرون بگیره ولی یه مسکن بخور با سلیقه خودت یه میز سلف پذیرایی تنقلات آماده کن وقتی گفتین خونه دیگه زشته ببره بیرون

زهد ریایی،جهل مقدس...
چیکار کنم؟

تاپیکو ول کن برو سراغ تمیز کاری تاشب کل خونه رو میتونی تمیز کنی

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

اونا از مسافرت میان به نظرم میخواستن برن بیرون خودشونم میرفتن میخوان بیان خونه شما غذا سفارش بدین بیارن خونه 

حالا ادم از مسافرت میاد جون نداره چطوری مهمونیم میرن😬😬🤦