2777
2789
بخشید من پلی کیستیک هستم، میشه بگید اصلاح سبکتون چیا بود مثلا غذا، ورزش، قرص  ، چکارا میکردین م ...

اول اینکه خوابتون تنظیم کنید و قبل از دوازده خواب باشین ورزش هم روزی نیم ساعت پیاده روی هم خوبه و اگر هم نتونستی تو خونه هم میتونی ورزش کنی 

چیزایی که باید حذف کنی مثل👇

فست فود و غذاهای سرخ کردنی 

قند و شکر و هر غذایی که داخلش قند مصنوعی هست بجاش قند طبیعی مثل شیره انگور و ... عسل استفاده میکنی 

حذف مرغ و تخم مرغ هورمونی و اگر هم استفاده میکنی خیلی کم 

حذف لبنیات 

حذف تنقلات مثل لواشک و چیپس و ...

و چیزایی که مفیدن برات استفاده سبزیجات و میوه جات ..انواع مغزها مثل بادام پسته و تخم کدو و انجیر خشک مویز کشمش استفاده از جوانه ها مثل ماش 

استفاده از دمنوش هایی مثل گزنه و نعنا فلفلی مرزنجوش  و رزماری هفته ای یک یا دو بار از هر کدوم 

برای هر بدن متفاوت هست تاثیرش هیچوقت نا امید نباش و ادامه بده تاثیرش رو کم کم متوجه میشی

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
عزیزم منم پی سی او خفیف بودم بارداری دومم ۶ماه طول کشید و احتمال میدم از روغن سیاهدونه نتیجه گرفتم&n ...

روغن سیاهدانه تا ۱۴ روز اول سیکل باید استفاده بشه بیشتر از این برای تخمدان ها بده 

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مبارکه پستاتو دیدم منم تنبلی خفیف دارم چهار ماه اقدامم میشه بگی چکار کردی بعد چند ماه باردار ش ...

ممنون عزیزم سلامت باشی ببخشید دیر ج دادم 

من تا ۵ ماه ک  هیچ کاری نکردم ولی ماه ششم دکتر رفتم بهم قرص لتروزول و یه چیز دیگه دادن ک الان یادم نمیاد ولی یکیش برای ضخامت دیواره ی رحم و یکی دیگه تحریک تخمدان بود 

یک ماه استفاده کردم ولی اون ماه باردار نشدم و پریود هم نشدم 😅😐 ولی ماه بعدش با اینکه پریود نشده بودم باردار شدم

عزیزم مبارکه پستاتو دیدم منم تنبلی خفیف دارم چهار ماه اقدامم میشه بگی چکار کردی بعد چند ماه باردار ش ...

من پریودیم قبل از اقدام منظم نبود بعد از اینکه اقدام کردیم کم کم مرتب شد و دو ماه آخر ب هم ریخت ک باردار شدم 

ممنون عزیزم سلامت باشی ببخشید دیر ج دادم  من تا ۵ ماه ک  هیچ کاری نکردم ولی ماه ششم دکتر ...

عزیزمم..انشالله سلامت بغلش کنی دستت درد نکنه گفتم شاید پیاده روی ورزشی رژیمی چیزی گرفتی من این ماه کامل ورزش و پیاده روی کردم زیاد ببینم خدا چی میخاد..تا یک سال ب بالا نشه اقدامم قرص نمیخورم خدا بخاد خودش میده

تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪
عزیزمم..انشالله سلامت بغلش کنی دستت درد نکنه گفتم شاید پیاده روی ورزشی رژیمی چیزی گرفتی من این ماه ک ...

ممنون عزیزم سلامت باشی 

منم همین‌و‌میگفتم اصلا قصد دکتر رفتن نداشتم ولی خب دیگه کم کم صبرم سر اومد بعدشم ک فهمیدم جاریمم دکتر رفته و همینا رو بهش داده خیالم راحت شد 

ممنون عزیزم سلامت باشی  منم همین‌و‌میگفتم اصلا قصد دکتر رفتن نداشتم ولی خب دیگه کم کم صبرم سر ...

اره واقعا صبر ادم سر میاد😂ولی خو ب دکتر و دوا اعتقاد ندارم سونو رفتم واسه چکاب ولی قرص مرص نداد خداروشکر اره دارو تنبلی و تخمک همین چیزان

تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪