2777
2789
واقعا خوشحال شدم.خدا این لحظه های شاد رو قسمت هرکی که آرزوشو داره بکنه شادی بخش اوله.تازه کارت ش ...

زنده باشی گلم الهی امین 

اره همین فردا میرم تحت نظر پزشک شمام اگه قابل دونستین برام دعا کنید ان شاءالله ب سلامتی بگذره همه چیز 

زنده باشی گلم الهی امین  اره همین فردا میرم تحت نظر پزشک شمام اگه قابل دونستین برام دعا کنید ا ...

حتما دعا میکنم.فقط بدون بارداری دوره ای منحصربه فرده که واسه هر زن ممکنه کم پیش بیاد...از بارداریت لذت ببر و از همین اول سخت نبین.سختی هاش هم کوتاهه وسریع میگذره...اگه میتونی هرماه ازخودت عکس بگیر تا آخربارداری.بعدا به بچه ت نشون بده

خدایا بی نهایت شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دعا میکنم.فقط بدون بارداری دوره ای منحصربه فرده که واسه هر زن ممکنه کم پیش بیاد...از بارداریت ل ...

ممنون‌ عزیزم 

والا امروز ک از صبح استرس دارم اینجا هم اینقدر بارداری پوچ و این چیزا دیدم نگرانم کرده امیدوارم مشکلی پیش نیاد 

ممنون‌ عزیزم  والا امروز ک از صبح استرس دارم اینجا هم اینقدر بارداری پوچ و این چیزا دیدم نگران ...

ببین عزیزم اینها فکرهای مزاحم هستن که میاد سراغت...تو کل دنیا بیماریهای مختلف وجود داره.قرارنیست که همه رو یک نفربگیره...بارداری هم همینه.قرارنیست بقیه مشکل داشتند حتما شما هم مشکل داشته باشین.الکی به خودت استرس نده...نگران نباش وباخیال راحت سعی کن این دوره روبگذرونی....خدایی که بهت این بچه رو داده خودشم نگهدارش هست....اتفاقا استرس ضررداره...تنها نباش .خودتو مشغول کاری کن.یا برو بیرون حال وهوات عوض بشه

خدایا بی نهایت شکرت
ببین عزیزم اینها فکرهای مزاحم هستن که میاد سراغت...تو کل دنیا بیماریهای مختلف وجود داره.قرارنیست که ...

واقعا مرسی ک‌ وقت میزاری و توضیح میدی چشم حتما ب توصیه هات عمل میکنم 😍😘😘

واقعا مرسی ک‌ وقت میزاری و توضیح میدی چشم حتما ب توصیه هات عمل میکنم 😍😘😘

سلامت باشی

تو هم مثل خواهرخودمی.اینجا هستیم تااگه کاری کمکی از دستمون برمیاد به هم بکنیم

خدایا بی نهایت شکرت
خدا کنه 😭

عزیزم مبارکه پستاتو دیدم منم تنبلی خفیف دارم چهار ماه اقدامم میشه بگی چکار کردی بعد چند ماه باردار شدی؟ و اینکه سیکلات چند روزه بود ؟ پری منظم بود؟؟🥹☹️☹️ممنون میشم جواب بدی ثواب داره

تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪

مبارکه 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
عزیزم مبارکه پستاتو دیدم منم تنبلی خفیف دارم چهار ماه اقدامم میشه بگی چکار کردی بعد چند ماه باردار ش ...

منم مثل توام تنبلی خفیف دارم 

دارو میخوری یا اصلاح سبک داری؟

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
منم مثل توام تنبلی خفیف دارم  دارو میخوری یا اصلاح سبک داری؟

والا اصلاح سبک دو سه هفتس شرو کردم این ماه هم اقدام کنم ببینم چی میشه.. پری هات منظمه؟

تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪