2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدام نیستم نمیخام بچه اصن متاهل نیستم ک بچه بخام همیشه سر وقت بود

عزیزم بلاخره رابطه داشتی دیگه از اون روز ۲۰ روز حساب کن اگر باردار باشی تست مثبت وگرنه هیچی البته من بعید میدونم باردار باشی چون تخمک گذاری حداقل ۱۰ روز قبل پریودیه و دو سه روز قبل تخمکی نیست احتمالا تغییر هورمونیه 

عزیزم بلاخره رابطه داشتی دیگه از اون روز ۲۰ روز حساب کن اگر باردار باشی تست مثبت وگرنه هیچی البته من ...

همه میگن تخمکی نیست اون موقع اما من چر پریود نشدم 

اون سری زدم اگ واس اون سری باردار بودم ک مثبت مسشد چون رابطه قبلیمون بعدش ۲.۳ روز بعدش پریود شدم

این سری ک رابطه داشتیم الان باس میشدم ک نشدم

جان جدت لایک نکننننن اه😑
همه میگن تخمکی نیست اون موقع اما من چر پریود نشدم  اون سری زدم اگ واس اون سری باردار بودم ک مث ...

مطمنن حامله نیستی 

بهتره بعد رابطه قرص اورژانسی یا ۲ تا ال دی باهم مصرف کنی خیالت راحت باشه .

ان شاا...مثبت میشه.هرچی خدابخواد سلامتی مثبت شد تگ کن بیاییم ببینیم چطوربه همسرت گفتی

عزیزم آزمایش دادم مثبت شد 😍😍😍😍😍 

من ب  همسرم نگفتم مادرم قبل از من گفته بود 😂هنوزم نیومده خونه ببینم عکس العملش چیه

عزیزم آزمایش دادم مثبت شد 😍😍😍😍😍  من ب  همسرم نگفتم مادرم قبل از من گفته بود 😂هنوزم ...

مبارکه به سلامتی وخیروخوشی

خوشحال شدم

کاش بامامانت هماهنگ میکردی.حالا اشکال نداره.واسه خودتون یک جشن دونفره بگیرین وجواب آزمایش رویادگاری نگه داشته باش

خدایا بی نهایت شکرت
مبارکه به سلامتی وخیروخوشی خوشحال شدم کاش بامامانت هماهنگ میکردی.حالا اشکال نداره.واسه خودتون یک ج ...

ممنون عزیز دلم سلامت باشی 

اون لحظه اینقدر ذوق زده بودم ک هیچی یادم نیومد 

ممنون عزیز دلم سلامت باشی  اون لحظه اینقدر ذوق زده بودم ک هیچی یادم نیومد

واقعا خوشحال شدم.خدا این لحظه های شاد رو قسمت هرکی که آرزوشو داره بکنه

شادی بخش اوله.تازه کارت شروع شده.به سلامتی یک دکترخوب پیدا کن برو پیشش تحت نظرش باش تا مراحل بارداری رو به خوبی بگذرونی...ازتجربیات بچه های اینجاهم میتونی استفاده کنی

خدایا بی نهایت شکرت