2777
2789

مهریه رو میتونه بگیرع 

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اكثراثابت نميشه ورابطه نامشروع يه جرم تعزيرى تموم ميشه ميره مثل شلاق

اماشوهرچون حق طلاق داره هرزمان بخوادميتونه طلاق بده ولى مهريه ساقط نميشه وازديدن بچه هم محروم نميتونه بكنه

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
شلاق براش در میاد درسع

احتمالا حد بخوره 100ضربه شلاق بستگی به دخول و اینا هم داره

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
اخه چت کرده با پسره شوهرش داره چتاشونو

چت اماره محسوب ميشه تهش ميشه رابطه نامشروع

زناشرايطش فرق داره

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
اخه چت کرده با پسره شوهرش داره چتاشونو

این شلاق نداره لمس کردن شلاق داره این لحتمالا چند روز زندانی کنند

رابطه نامشرو چ میشع اخرش

جرائم تعزيرى كه توسط قاضى بابررسى شرايط تعيين ميشه اخرش شلاق