2777
2789

چی شده مگه سنا جان ؟

می‌شه لطفا یه صلوات به نیت حاجتم مهمونم کنی🥺؟ خدایا شکرت بابت تک تک نعمت هایی که بهم دادی،بابت نگاهت به زندگیم❤من مطمئنمممممم اواسط اسفند اون اتفاقی که چند ساله منتظرشم  و واسم رقم میزنی و من و خوشحال ترین دختر کره ی خاکی میکنی،دوست دارم خدااااااااا چقدررر خوبه که همیشه تو قلبم دارمت قربونت برم❤❤❤❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو شهر خيلي دور از خونمون دانشجوم 

ديگه خيلي سخت شده برام 

چندمين باره درخواست مهماني ميدم 

اينبارم نشد 😭😭😭😭

شايد به نظر خيليا مسخره بياد ولي من نابود شدم ديگه 

افسردگي شديد گرفتم 😭😭😭😭

من تو شهر خيلي دور از خونمون دانشجوم  ديگه خيلي سخت شده برام  چندمين باره درخواست مهماني ...

ببین حتما یه حکمتی توش هست 

شاید یه اتفاق مهم زندگیت میخواد اونجا رقم بخوره

شاید یه چیز خوب تو اون شهر در انتظارته که هی تو ردش میکنی ولی خدا یجوری تورو نگه میداره

هیچ کار خدا بیحکمت نیست

من ميدونم خيلي گناه كردم ولي بخدا هميشه سعي كردن به خدا نزديك باشم نميدونم چرا اصلا انگار منو نميبين ...

منم مثل تو نمیگم بنده پاک خدام اتفاقا از نظر خودم بنده خوبی نیستم 

ولی همیشه منتظر اون حرکت قشنگه هستم که اره با صبر من یه چیز عالی نصیبم میشه

من همیشه میگم 

خدایا نمیگویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای    مبادا رهایش کنی