2777
2789

یمدتیه همسرم دنبال کارای ساخت خونه هست پروانه ساختو اینا.همه کارمندا هم خانومن .شوهرم چون یکم قیافه و هیکل داره همه بهش توجه میکنن اینم میگه اصل تینه که کارا زود را بی افته.الانم بهم زنگ زده میگه برای خانم فلانی که کارمو را انداخت بنظرت یچیزی بگیرم ببرم برای تشکر .منم اول گفتم زشته .گفت بنده خدا خیلی زحمت میکشه منم گفتم دیگه خودت میدونی نمیخوام خودمو خیلی حساس نشون بدم چی کنم البته به همه خانوما جسارت نمیکنما ولی بعضیاشون خوکه خراب کنن😔😔😔

اعتماد کن به شوهرت محبتت رو بهش بیشتر کن کلا سیرابش کن 

و هراز گاهی تکرار کن که خیلی بهش اعتماد داری

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کاریه میگفتی یه جعبه شیرینی بگیره به همه بده 

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 

اگر بحث بر کمک و زحمته باید برای رفتگر مهربون محله، برای شاتر نونا، برای راننده، برای همه هدیه بخریم. اون خانما وظیفشونو انجام دادن. 

تقصیر خودته شوهرتو باد میکنی، اصلا محل نده و خودتو همیشه تو حالت اماده باش نگه دار. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بنظرم اگر مرد پا نده، زنه خودشم بکشه راه به جایی نمی‌بره، اینو بعد 12 سال کار تو محیط مردونه فهمیدم

همسرمم خیلی با خانم ها سر و کار داره، انقدر سرد جواب میده جمله اول به دوم نمیکشه

نمیدونم والا الان بعضیا میان میگن چه عیبی داره بابا اینقد حساس نباش کار خاصی نکرده که

ولی متاسفانه من میگم غلط میکنه شوهرم به جز من برا خانم دیگ ای چیزی بخره چیکار کنم غیرتیم دیگ منتظرم کسی چپ نگاش کنه پارش کنم🤣

والا شوهر شما خودش داره چراغ سبز نشون میده.راه انداخته که انداخته.وظیفش بوده.پول میگیره کار مردمو را ...

زمانی که مشاوره رو از نزدیک میدیم افرادی مراحعه میکردن که رابطشون از یه تبریک تولد، از یه هدیه، از یه بیا برسونمتون شروع شده بود و بیخ پیدا کرده بود. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

اگه از شوهرت مطمئنی این فکرارو از ذهنت دور کن چون باعث اختلاف میشه درسته بعضی زن ها اینجورین ولی تا مرد خودش مشکل نداشته باشه نمیتونن کاری کنن

شوهر منم تو محل کار با خانما شوخی میکنه تازه میاد بهم میگه ولی وقتی من میدونم اون وفاداره اصلا شک نمی‌کنم