2777
2789
عنوان

بنظرتون کادو بگیرم

326 بازدید | 22 پست

برای همکار آقا امروز تولدش بوده کادو بگیرم فردا بهش بدم 

آخه یه بار همینجوری  شوخی گفت فلان روز تولدمه کادو چی برام میاری 

تا حالا چند بارم منو رسونده از سرکار که برگشتم 

زشت نیس بقیه نگیرن من بگیرم یا کلا بیخیالش بشم

آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی

نگیر چه اجباریه حالا

احیانا گرفتی هم رو نکن

اگه بقیه دادن تو هم بده وگرنه تنهایی بدی نخوای هم بقیه فکر بد میکنن در موردت

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریک خالی

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

نگیر فقط تبریک بگو

امروز دیدمش باوجود اینکه یادم بود تولدش بهش تبریک نگفتم برگشتم زشت نیس الان پیام بدم میگه چرا اون موقع که دیدیم نگفتی😂

ببخشید ولی چقدر پرو، چرا باید بگه چی برام کادو میاری ؟ اونم با این لفظ اینقدر راحت؟ به نظرم حرمت و ح ...

تو  محیط کار همه باهم خیلی صمیمی هستن شبیه یه خانواده ایم

چی می‌دونم دیگه اینم همینجوری گفت فک نکنم منظور خاصی داشته باشه

امروز دیدمش باوجود اینکه یادم بود تولدش بهش تبریک نگفتم برگشتم زشت نیس الان پیام بدم میگه چرا اون مو ...

چقدر می پیچیش

بابات نیست که 

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

اگه می خوای حرف و حدیثی پشت سرت نباشه ول کن این کادو دادن و تبریک گفتن رو 

عاره اصلا بهمین فک کردم که پشت سر آدم حرف نزن من کلا آدم محتاطی هستم