2777
2789
۹۹ درصد پسره.فقط ی درصد امکان داره دختر باشه. ما سه تا خواهریم خیلی خوش بختیم جنسیت مهم نی.تربیت و ...

انشالله عزیزم اگه پسر بود بهتون خبر میدم ،،بیشتر شوریجات وچیپس وپفک میخورم امروز نفسم ی خورده کند شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکمت بزرگه یا کوچیک؟؟

شکم گنده. ها دخترن.دختر دلش میخواد از روز اول خودنمایی کنه

جاری من ی دختر داشت سر دومی دلش پسر میخواست.میگفت کاملا با اولی فرق داره.من گفتم دختره.دختر بود

تو مرا جان وجهانی
فعلا اول بارداریمه ۴روز از موقع پریودیم گذشته 

عزیزم.کی بیبی چک ت مثبت شد؟؟

مال من قبل موعد نشون داد.پسر زوده بارداریش.زودتر از موعد نشون میده

تو مرا جان وجهانی

پسر تو غربالگری اول مشخص میشه

ولی خیلی تو بندش نباش تو ذوق دخترات میخوره.بگو من دوتا فرشته داشتم دلم یکی دیگه خواست.تا دلشون خوش بشه که دخترن

تو مرا جان وجهانی
هنوز کسی نمیدونه ک باردارم ب کسی نگفتم

سلام عزیز خوبید؟ چه خبر تو دلیتون چیه؟معلوم نشد 

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲