2777
2789

سلام.

من دو سه سالی هست که ریزش موی شدید داشتم.این اواخر دیگه داشتم کچل میشدم‌ .همه جوره ازمایش هم دادم.از هورمون بگیر تا چکاپ ویتامین بدن و همه جور سونو هم دادم. دکتر زنان و پزشک متخصص پوست و مو هم رفتم. از اسپیرونولاکتون و فیناستراید و هرویت و سیپروتراند و ......همه کار کردم. 

اینم بگم چند وقتیه که یه کوچولو پادرد دارم .یکمم پای بیقرار دارم.

یشب موقع خواب که همش پاهامو اروم اروم تکون میدادم‌(بخاطر دردش) که خوابم ببره همسرم گفت اینهمه دارو خوردی بدتر کچل شدی.باور کن تو پادرد هم گرفتی پوکی استخوان داری واسه همونه موهات میریزه.

حرفاشو جدی نگرفتم .فرداش که از سر کار اومد یه بسته قرص کلسیم ۶۰۰ گرفته بود و ویتامین دی ۵۰۰۰۰ 

روزی دوتا کلسیم برام تجویز کرد و ماهی یدونه دی ۵۰۰۰۰ هزار .البته گفو ویتامین دی رو ماه اول هر ۱۰ روز یدونه بخورم بعدش ماهی یدونه.

در اوج ناباوری بعد یه هفته تمام ریزش مو من قطع شد.باورتون میشه!!!!!!با قرص کلسیم

دوس داشتم این موضول رو اینجا بنویسم .شاید مشکل خیلیا که مثل من هستن و ناامید شدن حل بشه.😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هم ریزش مو شدید دارم هم سندرم پلی کیستیک هم سندروم پای بی قرار

اصلا این پای بیقرارم همین الان امونمو بریده تو کلسیم میخوری پات آروم میگیره؟

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

من سی سالمه.

نه همسرم دکتر نیست به شوخی گفتم. 

ببینید من چندبار ازمایش دادم و تو ازمایشهام کلسیم و دی بدنم خوب بود .نمیدونم چرا اینجوری شده بود

منم هم ریزش مو شدید دارم هم سندرم پلی کیستیک هم سندروم پای بی قرار اصلا این پای بیقرارم همین الان ا ...

خیلی نه. ولی باز بهترم نسبت به قبل .از وقتی ویتامین دی و کلسیم و میخورم بهترم

من سی سالمه. نه همسرم دکتر نیست به شوخی گفتم.  ببینید من چندبار ازمایش دادم و تو ازمایشهام کل ...

جوابمو ندادی با پای بیقرارت چه کردی؟

مصرف خودسرانه کلسیم ایرادی نداره؟

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
جوابمو ندادی با پای بیقرارت چه کردی؟ مصرف خودسرانه کلسیم ایرادی نداره؟

فکر نکنم خوردن چندتا  دونه مشکلی داشته باشه.درکل طبق تحقیق من انسان روزانه باید ۱۲۰۰ میلی گرم کلسیم دریافت کنه‌.اگه ماست و شیر نمیخوری پس مشکلی نداره

من اصلا لبنیات نمیخورم تو آفتاب هم نمیرم بنظرتون با قرص کلسیم و ویتامین دی ریزش موهام قطع میشه

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
من اصلا لبنیات نمیخورم تو آفتاب هم نمیرم بنظرتون با قرص کلسیم و ویتامین دی ریزش موهام قطع میشه

منم دقیقا همینجورم. نه لبنیات نه افتاب.

استخونات گاهی صدا نمیدن؟؟

منم دقیقا همینجورم. نه لبنیات نه افتاب. استخونات گاهی صدا نمیدن؟؟

استخوان ام از خیلی وقته صدا میده خیلی خجالت میکشمم دندونامم داره شکسته میشه

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

باور کن اگه جواب داد همیشه دعات میکنم سر این ریزش مو من افسردگی گرفتم