2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید الان عقلش نمیرسه. فردا روز که بزرگتر شد به فکر الانش خندید

😁مگه من گفتم خودش رو بکشه که به من گیر دادی؟؟

خودش دوس داره بمیره

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
یکی بخوره به هیچ وجه راه درمان نداره؟

عزیزم‌ پیشنهاد میکنم مقاله ای ک بیمارستان لقمان منتشر کرد رو بخون منک هزاربار گریه کردم تنها بیمارایی ک حتا با شستشوی معده و ... نمیتونن کاری کنن مرگ حتمی دارن قرص برنجه فقط میتونن به درخواست خانواده یا خود بیمار بیهوشش کنن یا سر کنن ک کمتر درد بکشه چون مرگ با عذاب فراوانی هست،ولی خوندم تو اون مقاله بلافاصله اگر معده رو با روغن پر کنی ک قرص باز نشه و سم کل بدن رو نگیره و شستشوی معده بدن شاید بری کما و برگردی ولی اگر اب بخوری و قرص باز شه هیچ راهی نیست.این اطلاعاتیه ک دارم به هیچ وجه خوب نیست دوست من انگار نمیدونسته چیه یا بزور دادن بهش چون ۱۰ تا قرص بوده دوتاشو خورده دم دمایی ک حالش بد میشه عوارض قرص برنج رو سرچ میکنه.

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .
عزیزم‌ پیشنهاد میکنم مقاله ای ک بیمارستان لقمان منتشر کرد رو بخون منک هزاربار گریه کردم تنها بیمارای ...

وای چه وحشتناک. کاش نذارن مردم به دین راحتی به این قرص دسترسی داشته باشن. بچه ها و جوونا اکثرا خبری از این چیزا ندارن

وای چه وحشتناک. کاش نذارن مردم به دین راحتی به این قرص دسترسی داشته باشن. بچه ها و جوونا اکثرا خبری ...

متاسفانه برا پول همه کار میکنن مرگ ناگهانیش واقعا روحمون رو آزرده خانوادش خیلی بیتابن خواهش میکنم بفکر خودتون و سلامتی ای ک خدا لایقش دونستتون باشید

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .

نمیدونم مشکلت چیه و چقد اعتقاد داری  در کل ذکر یونسه با آیة بعدش باهم زیاد بخون واسه حل گرفتاری ها خوبه سوره ولعصر زیاد بخون واسه رهایی از غم و غصه   و سوره المزمل  انشاالله مشکلات حل شه 

یه دهه شصتی درونگرا