2777
2789

یک روز مونده به پریودیمو هنوز بی بی نزدم ولی میگم شاید حامله باشم...زعفرون ریختم تو مرغم امکان داره سقط بشه یا با یکبار چیزی نمیشه توروخدا راهنمایی کنین 

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زعفران اینطوری که سقط نمی کنه باید غلیظ باشه و حداقل یه لیوان

اها پس خداروشکر نه غلیظ بود نه زیاد یک ذره رو مرغ ریختم ولی دیگه نمیخورم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
نه دکتر به من دارو داد گفت تا دو روز بعد موعد مشکل نداره چون بچه فعلا از خونت تغذیه نمیکنه

خداروشکررر اخه یک تایپیک دیدن یک خانم گل محمدی خورده بود سقط شده بود منم ترسیدم

قاعده اوره

متوجه نشدم

خداروشکررر اخه یک تایپیک دیدن یک خانم گل محمدی خورده بود سقط شده بود منم ترسیدم

عزیزم من اولش اونو نوشتم بعد دیدم ربطی به اون نداره  پاک کردم زعفران برا بچه ضرر نداره فقط چون باعث پریود و خونریزی میشه باعث سقطه