2777
2789
عنوان

نزدیک بود با ماشین بدزدنم😂😂😂

749 بازدید | 49 پست

ی جای شلوغ بودم نتونستم خودم ماشینم تکون بدم ی پسره با دوستش بودن اومد گفت سوییچو بده ب من منم بهش دادم خودمم کنارش نشستم خدایی کاریم نکرد ماشینو یکم جا ب جا کرد بعد اومد قضیه رو تعریف کردم گفتن اگه خودتو با ماشین میبردن چی منم گفتم راستیییی😂اصلا حواسم نبوداا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂حالا ک ت خونت نشستی تاپیک میزنی بهش فک نکن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

من اینقدر از این کارا کردم😂😂

مسافرتم که میرم چمدونمو میگم برام جابجا کنن😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

اصلا سوئیچ ماشین نده ب کس دیگه چه برسه اونم پسر باشه

هم خودتو میبرن هم ماشینت😂😐

خیلی کار خطرناکی کردی

خودت باید از پس ی پارک کردن بر بیای دیگه

آرام آرام به قلبم چه نشستی خوش نشستی تو به جانم...🍃🌸
اصلا سوئیچ ماشین نده ب کس دیگه چه برسه اونم پسر باشه هم خودتو میبرن هم ماشینت😂😐 خیلی کار خطرناکی ...

ن من جای شلوغ بودم بعد اصلااااا ب تنها چیزی ک فکر نمی‌کردم همین قضیه بود😂😂😂😂😂