2777
2789
عنوان

خانوما خواهشا کمک کنید

179 بازدید | 15 پست

دخترم دوسال و یک ماهشه

دقیقا همین الان میخواستم بخوابونمش جیغ میزد خودشو پرت میکرد قشنگ چهل و پنج دقیقه گریه کرد من دیگه عصبی شدم زدمش بدقلق ترین بچه ایه ک تو عمرم دیدم دیگه داره واقعا برام غیر قابل تحمل میشه 

از ساعت ۱۰میخوام بخوابونمش همین بساطه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا همه بچه های امروزی همینن منم از ساعت ده درتلاشم بخوابه ولی پسرم نمیخوابه تازه گرم بازی هم شده

بخدا دیگه کلافه شدم از صبح ک بلند شدم آویزون من بوده ک هی بغل کن تا خود الان 

الانم ک اینجور 

شما نمیزنیش اصلا؟

بخدا دیگه کلافه شدم از صبح ک بلند شدم آویزون من بوده ک هی بغل کن تا خود الان  الانم ک اینجور&n ...

بخدا من کار هر روزمه باهاش کلنجار میرم دگه خسته شدم ن چون زدن تاثیری نداره اون ک نمیفهمه 

شاید چش خورده ترسیده بی خود ولی جهت ک گریه نمیکنه شاید خوابش نمیاد 

دختر منم دو ساله و نیمشه خوابش بیاد میره میخوابه اصلا نمیرم بخوابونمش فقط هی میگه خسته ام خوابم میاد

شده نصف شب پاشده گریه کرده آب دادم ارومش کردم یساعت طول کشیده

بچه رو بزنی حس امنیتی ک از شما میگیره رو از دست میده

بگیر بغلت آنقدر قربون صدقه برو هر چی میخواد بده تا خوابش ببره 

عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13
ببین چنان جیغ هایی میزد و نعره میزد و میکوبید خودشو ب درو دیوار  نمیدونم بچه داری یا ن واقعا غ ...

دوتا دارم 

عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13
شاید چش خورده ترسیده بی خود ولی جهت ک گریه نمیکنه شاید خوابش نمیاد  دختر منم دو ساله و نیمشه خ ...

ببین بغلش کردم خودشو پرت میکرد میخواست از پشت بندازه این بساطه هر شبه 😭😭😭

گرسنش نیس ؟

یکی از بچه های دوستمم اینطوریه کم خوابه

اونا هم مجبورن خودشون میخوابن چراغ و روشن میزارن تا خودش بگیره بخوابه 

گرسنش نیس ؟ یکی از بچه های دوستمم اینطوریه کم خوابه اونا هم مجبورن خودشون میخوابن چراغ و روشن میزا ...

ببین غذا ک درست حسابی نمیخوره انقد لاغره ک نگو من ب هر روشی بگی امتحان کردم نمیخوره ک نمیخوره

ببین غذا ک درست حسابی نمیخوره انقد لاغره ک نگو من ب هر روشی بگی امتحان کردم نمیخوره ک نمیخوره

زینک بده شربت های اشتها آور بده ببر دکتر تغذیه

خانوما سلام کلاس کیک شیرینی پزی ثبت نام میکنم صد درصد کیفیتو و نتیجشو تضمین میکنم هرکی میخواد ب تاپیکم مراجعه کنه  شمارم هس تو ایتا پیام بده تا شرایطو بفرسم با هزینه ی خیلی کم وارد بازار کار میشین