دلبر___تونم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 1697 عنوان یپسره بود خیلیییییییی خوشگل بود بعد 262 بازدید | 10 پست من داشتم میرفتم خونه خاالم بعد کوچشون خیلی خلوت بود خیلی بعد دیدم ی مرد جوون داره میاد ک سنشم میخوره ۲۵.۲۶ باشه ولی خیلی ناز بود خیره خیره نگاه میکرد بعد رد شدنی گف پیشی من چون روم ب در بود نمیدید یکی دو دور کوچرو دور زد ب دیوارا الکی زل میزد بعد... گر طُ شوی گناه من.........! توبه نمیکنم ز طُ♡:))))) 1401/10/12 | 00:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آکرونیا عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 2075 گفت پیشی؟؟؟ این مرد مرد زندگی نمیشه ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم
takshkh عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 7819 بعد کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا میکنی 🥲💔
دلبر___تونم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 1697 من وایساده بودم بعد اومد طرفی ک من وایساده بودم سکته کردم گوشی رو برداشتم زنگ زدم ب مامانم ک ابجیمو بفرسته درو باز کنه اونم از بغلم رد شد رف سر کوچه وایساد بعد برگشتنی خونمون هم اونجا وایساده بود افتاده بود دنبالمون انقد ینی بیکار بود؟ گر طُ شوی گناه من.........! توبه نمیکنم ز طُ♡:)))))
تنهاترین_رهگذر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 11419 من وایساده بودم بعد اومد طرفی ک من وایساده بودم سکته کردم گوشی رو برداشتم زنگ زدم ب مام ... آره بیکار بود باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...
دلبر___تونم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 1697 گفت پیشی؟؟؟ این مرد مرد زندگی نمیشه اره قشنگ پیشی 😐 گر طُ شوی گناه من.........! توبه نمیکنم ز طُ♡:)))))
دلبر___تونم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 1697 شاید نگهبان محله بوده ن بابا تیپش ناکَس خیلی خوب بود من درس ۵ ساعت خونه خالم بودم تو اون سرما قندیل نزد والا سگو بزنی تو اون سرما واینمیساد ۵ ساعت گر طُ شوی گناه من.........! توبه نمیکنم ز طُ♡:)))))