2777
2789

رو کارتنش نوشته 0/5 سی سی ک من حواسم نبود دو سی سی نیم دادم

ی کاربر گف من دو سی سی دادم ب نوزاد چون دکتزش گفته... ینی من زیاد ندادم ب پسرم؟ تروخدا بگین

کاربری قبلیمو بهمادر  شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه...       منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊

نیم سی سی که خیلی کمه به جایی میرسه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه برای بالای یکسال نیست اصلا

قطره اش مال زیر ۱ساله

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بچه من ۹ ماهه ک بود  دکتر ۲/۵ سی سی هر ۸ ساعت تجویز کرد

وای تروخدا راس میگی؟ ینی مشکلی پیش نمیاد

کاربری قبلیمو بهمادر  شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه...       منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊
وای تروخدا راس میگی؟ ینی مشکلی پیش نمیاد

نمیدونم چی بگم شاید بد باشه برای بچه تو شایدم من اشتباه میکنم ببین بقیه چی میگن 

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       

سلام عزیزم میدونم این پست مال خیلی وقت قبل هست

منم امروز هواسم نبود وبه دخترم قطره پلارژین رو ۲ سی سی دادم خیلی استرس دارم شما دارو اضافه به بچه تون دادید مشکلی براش پیش نیومد؟؟

خدایا شکرت