2777
2789

من زیاد اهل جستجو تو دین نبودم،نمیدونم چیشد که علاقمند شدم و شروع کردم تقریبا یکماهه ولی الان یک هفته که خیلی درگیرش شدم...احساس میکنم با یکی درون خودم میجنگم.

یه لحظه ارومم ،یه لحظه شدیدا کلافه و عصبی جوری که شوهرم باشه و یه چیز بگه که با مذاقم خوش نیاد قهر میکنم😶

درگیری ذهنیم خیلی زیاد شده،واقعا گاهی دلم میخواد میشد ذهنمو خاموش کنم

اول نماز قران خیلی کمک میکنه یواش یواش اینا باعث میشن از گناهان دوری کنی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول نماز قران خیلی کمک میکنه یواش یواش اینا باعث میشن از گناهان دوری کنی

دروغ چرا قبل ازاین یک هفته نمازام یه خط درمیون بود یا اصلا نبود، ولی این یک هفته سعی کردم علاوه براینکه نمازم قضا نشه،اول وقتم باشه.

میدونی احساس میکنم ذهنم میخواد بره سمت فکر بد کردن و منفی بافی،ولی خودم سعی دارم این افکارو خفه کنم،میترسم تو این راه سست بشم ادامه ندم،خیلی خیلی نگران از دست رفتن این فرصتم 😞

عزیزم ، شاهراه رسیدن به خدا ، تو خونه شماست . مهربانی و مدارا با مردم به ویژه خانواده خودت ، بهترین ...

کاملا کاملا درست میگین،کتابی که دارم ازش کمک میگیرم هم دقیقا همینو میگه،ولی مشکل اینه که من بعضی روزا واقعا حالم خوبه سرشار از ارامش،بعضی وقتا حس میکنم با وسوسه شیطان انقدرررر دارم میجنگم که عصبی میشم.

یه شخصی میگفت ادم وقتی میخواد سعی کنه ایمان و علم معنوی رو تقویت کنه باید ضربات شیطانو تحمل کنه، نمیدونم اینا همون ضربات شیطانه یا خودمم؟؟ نمیدونم 

واقعیتش اینه که خدا هست و با خدا هیچ چیز بدی وجود نداره 

درسته ولی یکم عمقی تر دنبال خداهستم ،میدونی تازه فهمیدم،عمرمو چقدر باطل و بیهوده گذروندم ،حس بدی به خودم دارم زندگی اونی نبوده که من یه عمر فکرمیکردم

کاملا کاملا درست میگین،کتابی که دارم ازش کمک میگیرم هم دقیقا همینو میگه،ولی مشکل اینه که من بعضی روز ...

درسته عزیزم وقتی شما دارید به سمت توبه و تعالی حرکت میکنید ، شیطان رو به خشم آوردید و اون هم با شما مقابله میکنه و در واقع حکم سرعت گیر رو برای شما داره 

اولین نکته برای پیشرفت معنوی، کظم غیظ و فرو خوردن خشم هست چون عصبانیت هم شعبه ای از جنون و دیوانگی ست و از القائات شیطانه

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
درسته عزیزم وقتی شما دارید به سمت توبه و تعالی حرکت میکنید ، شیطان رو به خشم آوردید و اون هم با شما ...

واقعا دیروز حال عجیب و بدی بهم دست داد، تا نرفتم حموم شامپو زو چندبار کوبیدم به در و دیوار و زار زار گریه میکردم،نمیدونم چیشد که اروم شدم ،ولی دقت کردم بیشتر غروب به بعد مثلا حدود ۷-۸ شب به بعد حالم بد میشه.

واقعا نمیدونم چیکار کنم.

دارم به زمین و اسمون چنگ میزنم التماس خدارو میکنم کمکم کنه کم نیارم،نمیخوام فرصتم از دستم بره،نمیخوام این راهو نصفه برم میترسم مثل همیشه نصفه ولش کنم.

ولی تاحالا هیچوقت اینجوری نبودم انقدر از درون تحت فشار نبودم 

واقعا دیروز حال عجیب و بدی بهم دست داد، تا نرفتم حموم شامپو زو چندبار کوبیدم به در و دیوار و زار زار ...

نزدیک غروب ، قرآن تلاوت کن مخصوصا سوره یس ، یا زیارت امام زمان ، یا زیارت عاشورا یا ذکر صلوات و استغفار و ... بگو ، بعد مدتی بهتر می شی

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
نزدیک غروب ، قرآن تلاوت کن مخصوصا سوره یس ، یا زیارت امام زمان ، یا زیارت عاشورا یا ذکر صلوات و استغ ...

انشاءالله

توروخدا دعام کنید 

خیلی التماس دعا دارم خیلی