یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم پوستت دهیتراته اس تقریباً اگه ژل خوب میخوای برای پوست چرب ژل شستشوی ضد جوش نیتروژینا و اگه ب ...
مرسی عزیزم فقط تویی وقت برام گذاشتی اگه میشه قیمت ها رو هم بگو و اینکه من سرم نمیشه تشخیص خودت چیه پوستم چربه اما گونه و بینی پوست پوستی میشه چی استفاده کنم ؟؟
مرسی عزیزم فقط تویی وقت برام گذاشتی اگه میشه قیمت ها رو هم بگو و اینکه من سرم نمیشه تشخیص خودت چیه پ ...
خواهش گلم. عزیزم تشخیص من اینه که یا پوستت مختلطه مثل خودم یا دهیدراته اس . حالا مونده به این که همیشه اینطوری بوده یا تازه شده که اگه تازه شده باشه دهیدراته اس
قیمتا هم حدود ۲۵۰ اخرش اگه گرون بخری ۳۰۰ ولی حجمشون بالاس
خب پوستت مختلطه و باید روتین داشته باشی که جوش هاتو کنترل میکنه حالا روتین داری؟
نه ال دی میخورم چهار ماه صورتم عین ایینه شده بود حتی فقط با دستمال مرطوب و بعدش اب صورتم میشستم ولی دیگه قرص هارو قطع کردم بازم شروع کردم جوش زدن و دیگه به فکر مراقبت افتادم
خب اول شوینده میخوای و بعد تونر و ابرسان و مرطوب کننده و ضد آفتاب اینا واجبات روتین پوستی که اگه در ...
یه ضد افتاب بی رنگ اوکی دارم با مرطوب کننده ام کیو یعنی مال خواهرامه ولی خب منو اونا نداره فقط ژل و تونر ندارم مرسی معرفی کن فقط پولم در حد سیصد و پنجاه