2777
2789
عنوان

ژل شست و شوی دیپ سنس گلاب

7209 بازدید | 17 پست

سلام من این ژل رو خریدم اما هنوز استفاده نکردم ترسیدم واسه پوستم خوب نباشه 

نظر شما راجبش چیه ؟

و اینکه  ژل شست و شوی خوبم اگه زیر صد سراغ دارید بگید 

پوستم جوش میزنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژل بهتری سراغ نداری صورتم چربه اما گونه هام پوست موستی میشه خیلی عجیبه

عزیزم پوستت دهیتراته اس تقریباً

اگه ژل خوب میخوای برای پوست چرب ژل شستشوی ضد جوش نیتروژینا

و اگه برای دهیدراته میخوای ژل شستشوی هیالورونیک اسید نیتروژینا

و یا برند سیمپل 

اگه ایرانی خواستی بگو معرفی کنم

عزیزم پوستت دهیتراته اس تقریباً اگه ژل خوب میخوای برای پوست چرب ژل شستشوی ضد جوش نیتروژینا و اگه ب ...

مرسی عزیزم فقط تویی وقت برام گذاشتی اگه میشه قیمت ها رو هم بگو و اینکه من سرم نمیشه تشخیص خودت چیه پوستم چربه اما  گونه و بینی پوست پوستی میشه چی استفاده کنم ؟؟

مرسی عزیزم فقط تویی وقت برام گذاشتی اگه میشه قیمت ها رو هم بگو و اینکه من سرم نمیشه تشخیص خودت چیه پ ...

خواهش گلم. عزیزم تشخیص من اینه که یا پوستت مختلطه مثل خودم یا دهیدراته اس . حالا مونده به این که همیشه اینطوری بوده یا تازه شده که اگه تازه شده باشه دهیدراته اس 

قیمتا هم حدود ۲۵۰ اخرش اگه گرون بخری ۳۰۰ ولی حجمشون بالاس

خواهش گلم. عزیزم تشخیص من اینه که یا پوستت مختلطه مثل خودم یا دهیدراته اس . حالا مونده به این که همی ...

پوستم همیشه اینجوری بوده و یادم رفت بگم جوش میزنم که خب به خاطر پلی کیستیکه 😑 اگه بشه کنترلش کرد خوبه 

پوستم همیشه اینجوری بوده و یادم رفت بگم جوش میزنم که خب به خاطر پلی کیستیکه 😑 اگه بشه کنترلش کرد خو ...

خب پوستت مختلطه و باید روتین داشته باشی که جوش هاتو کنترل می‌کنه

حالا روتین داری؟

خب پوستت مختلطه و باید روتین داشته باشی که جوش هاتو کنترل می‌کنه حالا روتین داری؟

نه ال دی میخورم چهار ماه صورتم عین ایینه شده بود  حتی فقط با دستمال مرطوب و بعدش اب صورتم میشستم ولی دیگه قرص هارو قطع کردم بازم شروع کردم جوش زدن و دیگه به فکر مراقبت افتادم 

نه ال دی میخورم چهار ماه صورتم عین ایینه شده بود  حتی فقط با دستمال مرطوب و بعدش اب صورتم میشست ...

خب اول شوینده میخوای و بعد تونر و ابرسان و مرطوب کننده و ضد آفتاب

اینا واجبات روتین پوستی که اگه درست استفاده کنی پوستت از این ور به اون ور میشه خواستی بگو واسه هر کدوم محصول معرفی کنم

خب اول شوینده میخوای و بعد تونر و ابرسان و مرطوب کننده و ضد آفتاب اینا واجبات روتین پوستی که اگه در ...

یه  ضد افتاب بی رنگ اوکی دارم با مرطوب کننده ام کیو یعنی مال خواهرامه ولی خب منو اونا نداره  فقط ژل و تونر ندارم مرسی معرفی کن فقط پولم در حد سیصد و پنجاه 

یه  ضد افتاب بی رنگ اوکی دارم با مرطوب کننده ام کیو یعنی مال خواهرامه ولی خب منو اونا نداره &nb ...

با همینا شروع کن اوکیه 

راستش تونر ایرانی زیاد نمیشناسم اما میگن فاربن خوبه و ژل شستشوی نیتروژینا 

با همینا شروع کن اوکیه  راستش تونر ایرانی زیاد نمیشناسم اما میگن فاربن خوبه و ژل شستشوی ...

ضد افتاب تو خونه هم بزنم ؟؟ چجوری استفادا کنم کلن 

من بایشگاه هم میرم خودم حس میکنم که هیچی نزنم رو صورتم حتی ضد افتاب بهتره