2777
2789

پیرو تایپیک قبلیم بعضیا میگن زندگیتو تلخ نکن حواست بهش باشه توجه کن تا دیگ نره سمت کسی.... بعضیاهم میگن کسی ک خیانت کنه بار اول دوم نداره...... مادرشوهرمم منو مقصرمیدونه اینو تو چتاش فهمیدم..... من موندم با ی دل شکسته.... ی شوهر مادرشوهر طلب کار.... 

مطمعنم ی روز خوب میاد..... 🥲💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ازین ب بعد سعی کن بقیه متوجه مسائل زندگیت نشن.و اگه زندگیتو دوس داری یا بچه داری یکبار دیگه فر ...

بچه ندارم یبار دیگم رفته بود پیش ی خانوم براش تتو زده بود ک بعد ها فهمیدم زن بوده کار ب دعوا رسید ختم ب خیر شد ولی بعد چن روز باز دوباده رفته بود جا همون زنه براش ی تتو دگ زده بود 

خیانتش در چه حدی بوده؟ رابطه کامل؟

ی چن مدتیه ک بهش شک کرده بودم پرینت تماس پیاماشو گرفتم دیدم بلهههه ب مادرشوهرمم گفتم برا پصرش برگشته میگ تا چیزی ندیدی قضاوت نکن

پسرش خیانت کرده بعد تورو طلبکار میدونه؟😐منطقش رو از کجا اوردهههههه؟😐😐😐😐

میگ تو باید بهش محبت کنی توجه کنی بلخره مرده دیگ

بچه ندارم یبار دیگم رفته بود پیش ی خانوم براش تتو زده بود ک بعد ها فهمیدم زن بوده کار ب دعوا رسید خت ...

متوجه چیز غیر معمولی شدین ازین جریان؟منظورم اینه رابطه داشتن باهم؟

ی چن مدتیه ک بهش شک کرده بودم پرینت تماس پیاماشو گرفتم دیدم بلهههه ب مادرشوهرمم گفتم برا پصرش برگشته ...

خب پس با یه دختری در ارتباط بوده... اگه بتونی از زیر زبونش بکشی که تا چقدر رابطه داشته خوبه.... مثلا رابطه کامل داشته یا در حد همین زنگ و پیام بوده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب پس با یه دختری در ارتباط بوده... اگه بتونی از زیر زبونش بکشی که تا چقدر رابطه داشته خوبه.... مثلا ...

میگه تو ب من شک داری میگم اگ مطمعنی بیا از شمارت بهش زنگ بزن مطمعن شم میگ من همچین کاری نمیکنم اگ شک داری برو جداشو

میگه تو ب من شک داری میگم اگ مطمعنی بیا از شمارت بهش زنگ بزن مطمعن شم میگ من همچین کاری نمیکنم اگ شک ...

معلومه الان انکار میکنه... میدونی مشکلت چی بوده بلافاصله بعد پرینت که گرفتی رفتی بهش گفتی!! نباید بهش چیزی بگی... باید مچشو میگرفتی مثلا وقتی تو حمومه گوشیشو برمی‌داشتی چک میکردی یا اگه رمزش بلد نیستی وقتی رمز میزد یواشکی میرفتی نگا میکردی...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگه تو ب من شک داری میگم اگ مطمعنی بیا از شمارت بهش زنگ بزن مطمعن شم میگ من همچین کاری نمیکنم اگ شک ...

مسأله دیگه از شک رد شده... باید بگه این دختره کی بوده که بهش زنگ میزده... ازش میپرسیدی خب این دختره کیه بهش زنگ زدی!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40