پیرو تایپیک قبلیم بعضیا میگن زندگیتو تلخ نکن حواست بهش باشه توجه کن تا دیگ نره سمت کسی.... بعضیاهم میگن کسی ک خیانت کنه بار اول دوم نداره...... مادرشوهرمم منو مقصرمیدونه اینو تو چتاش فهمیدم..... من موندم با ی دل شکسته.... ی شوهر مادرشوهر طلب کار....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم ازین ب بعد سعی کن بقیه متوجه مسائل زندگیت نشن.و اگه زندگیتو دوس داری یا بچه داری یکبار دیگه فر ...
بچه ندارم یبار دیگم رفته بود پیش ی خانوم براش تتو زده بود ک بعد ها فهمیدم زن بوده کار ب دعوا رسید ختم ب خیر شد ولی بعد چن روز باز دوباده رفته بود جا همون زنه براش ی تتو دگ زده بود
میگه تو ب من شک داری میگم اگ مطمعنی بیا از شمارت بهش زنگ بزن مطمعن شم میگ من همچین کاری نمیکنم اگ شک ...
معلومه الان انکار میکنه... میدونی مشکلت چی بوده بلافاصله بعد پرینت که گرفتی رفتی بهش گفتی!! نباید بهش چیزی بگی... باید مچشو میگرفتی مثلا وقتی تو حمومه گوشیشو برمیداشتی چک میکردی یا اگه رمزش بلد نیستی وقتی رمز میزد یواشکی میرفتی نگا میکردی...