2777
2789

سلام دوستانمن اولین باره استفاده میکنم.. فک کنم بد جا میزارمش، چون لباس زیرم لکه میشه.. فیلمش رو چندین بار نگاه کردم، اما نمیدونم کجای کارم اشتباهه!

دوم اینکه موقع دستشویی شماره یک یا دو نیازی نیست کاپ رو در بیارم؟

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز پرسیدم چون سه ماهه استفاده میکنم ولی نشتی داره،گفان چون زیاد نمیفرستی تو!

سوال دومت برا جیش که مشکلی نیست برا شماره ۲ من در میارم،چون با زور زدن خودش میاد بیرون

در زندگی انسانِ فانی چیزی به اسمِ سعادت مطلق وجود ندارد!
مگه مجاری ادرار میذاری😐

نمیدونم والا.. به حساب خودم که دهانه رحم میزارم.. اما موقع ببخشید جیش به زور و کم و بریده بریده میاد.. میگی اشتباه میزارم؟

منم امروز پرسیدم چون سه ماهه استفاده میکنم ولی نشتی داره،گفان چون زیاد نمیفرستی تو! سوال دومت برا ج ...

تا کجا بفرستم؟ من دنبالش رو بیرون میزارم

نمیدونم والا.. به حساب خودم که دهانه رحم میزارم.. اما موقع ببخشید جیش به زور و کم و بریده بریده میاد ...

مطمئن باش مجاری ادراری نمیذاری چون سوراخش خیلی کوچیکه و اصلا جا نمیشه که بخوای بذاری

برای شماره دو من یا کاپ را در میارم یا زائده ادامه اش را با انگشت میگیرم.البته عذرخواهی میکنم.چشم ترسیده که یهو در نیاد بیفته تو سوراخ دستشویی.

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 شروع رژیم ۱بهمن۱۴۰۱      و۷۸ کیلوام...مثل🐌🐌🐌  برم تا عید ۲ کیلو هم کم کنم راضی ام.سالم خوری میکنم چون نمیتونم ورزش کنم.اگه وزنم اهسته کم بشه بهتره.ولی هدفم تو ماه اول ۷۷ کیلو  🔒  ماه دوم ۷۶بشم 🔒   انشالله به هدفم میرسم.عجله ای ندارم.تاریخ ویرایش امضام ۱ اسفند وزن امروزم ۷۳.وقتی امضام را میخونم تعجب میکنم.۵ کیلو در یک ماه.انشالله که تا اخر اسفند ۳ کیلو کم کنم.🔒🔓۷۰ کیلو بشم.انشالله
منم امروز پرسیدم چون سه ماهه استفاده میکنم ولی نشتی داره،گفان چون زیاد نمیفرستی تو! سوال دومت برا ج ...

خوب جا نمیندازی.وقتی جا انداختی ادامه اش را بکش بیرون و کمی بچرخان اگر چرخید جا افتاده.

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 شروع رژیم ۱بهمن۱۴۰۱      و۷۸ کیلوام...مثل🐌🐌🐌  برم تا عید ۲ کیلو هم کم کنم راضی ام.سالم خوری میکنم چون نمیتونم ورزش کنم.اگه وزنم اهسته کم بشه بهتره.ولی هدفم تو ماه اول ۷۷ کیلو  🔒  ماه دوم ۷۶بشم 🔒   انشالله به هدفم میرسم.عجله ای ندارم.تاریخ ویرایش امضام ۱ اسفند وزن امروزم ۷۳.وقتی امضام را میخونم تعجب میکنم.۵ کیلو در یک ماه.انشالله که تا اخر اسفند ۳ کیلو کم کنم.🔒🔓۷۰ کیلو بشم.انشالله
برای شماره دو من یا کاپ را در میارم یا زائده ادامه اش را با انگشت میگیرم.البته عذرخواهی میکنم.چشم تر ...

کار خوبی میکنی.. ممکنه با فشار دفع بیفته

تا کجا بفرستم؟ من دنبالش رو بیرون میزارم

دنبالش نباید بیرون باشه مگه دُمه که بیرون باشه😂😂😂😂

باید بفرستی بالا که اصلا حس نشه،تا جایی که بره هل بده🤣🤣

منم همین مشکلو داشتم دوستان امروز گفتن خیلی باید بفرستی🥴

در زندگی انسانِ فانی چیزی به اسمِ سعادت مطلق وجود ندارد!