2777
2789
تبریک میگم  چه رژیمی  گرفتین ؟ تو چند وقت کم کردین ؟ ورطش هم میکردین اگه اره چقدر و چی ...

عزیزم رژیم کالری شمار گرفتم والا چند ماهی میشه رژیمم تنها ورزشم پیاده روی هستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رژیمم سه سال پیش ۱۰۴بودم تو ده ماه با گالری شکاری شدم ۶۵الان با زایمان و اینا ۲۵تاش برگشته میخوام حداقل تاعید۱۵تاش بره  الان ۹۰با قد ۱۶۸ ام

شروع رژیم لاغری ۱۴۰۲٫۲٫۲۲ 
کم بخور و سالم بخور...هر وقت هوس خوردن کردی آب بخور. پهلوی من سیاه شد از حلقه ولی ادامه دادم. الان ...

دکتر رفتم گفت وزن و قدت خوبه و باید استرست رو کنترل کنی التهاب روده دارم...بشدتم چای و قند میخورم غذام اندازست ..اب اصلا نمیخورم

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
دکتر رفتم گفت وزن و قدت خوبه و باید استرست رو کنترل کنی التهاب روده دارم...بشدتم چای و قند میخورم غذ ...

منم شیرینی جات خیییلی میخوردم..باور میکنی اولین بار ک بصورت جدی رژیم گرفتم با قطع شیرینی جات ۶کیلو کم کردم...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️