2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من ک خیلی اذیتم بااین بیماری،درمان درست وحسابیم نداره،۶جلسه رفتم لیزر موهای زائد اما هیچی به هیچی گفتن اول باید تنبلی تخمدانتو درمان کنی نمیدونم چکار کنم دارم دیونه میشم

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
من اول عروسیم پری نشدم فهمیدم تنبلی دارم رژیم گرفتم و ورزش منظم پریودام منظم شد تو اقدامم دوماه ک گذ ...

میشه بگی چیکارا کردی چ داروهایی خوردی؟

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

من ۶ ماه ورزش کردم فایده نداشت دو سال اقدامم نمیدانم چیکار کنم گرمیجاتم میخوردم فایده نداشت قرص ویتاگنوسم خوردم فایده نداشت ۴و ۵ ماه خوردم بدتر شدم حالا ۶ ماه متفورمین و  ۳ ماه لتزول خوردم بازم جواب نگرفتم

میشه بگی چیکارا کردی چ داروهایی خوردی؟

من اصلا دکترم بهم دارو نداد گلم .روزی یک ساعت پیاده روی منظم طوری ک عرق میکردم(پنج تا ده دقیقه اول اروم ک بدن گرم بشه)روزی ی لیوان چای سبز ،رژیمم پیش متخصص رفتم داد