2777
2789
عنوان

یه رابطه محافظت نشده 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 14725 بازدید | 59 پست
پنج روز مونده که نمیشه تخمک گذاری اگه سیکلات ۲۶ روزه ست از روز دوازدهم تا مثلا هفدهم هجدهم احتمالش ه ...

نه ۲۸ روزه هست دوره هام 😢

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
مطمئنین؟ دوتا ال دی یا دوتا اورژانسی ؟

تاجایی که من میدونم قرص ال دی ۲تا اول،۱۲ساعت بعدهم ۲تا،قرص اورژانسی یکی اول ۱۲ساعت بعدهم یکی

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کل قرص اورژانسی همیشه توی خونه داشته باش حتما چک کن تاریخ مصرف نگذشته باشه این جور مواقع فقط اور ...

من فکر میکردم به همین ال دی و اچ دی میگن اورژانسی فقط تعداد مصرفش متفاوته 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حامله نمیشی بابا نگران نباش بیشتر قرص نخور که همش ضرره چطور شوهرت متوجه نشده که کجا ریخته عجیبه وال ...

تو این وضعیت واقعا خندم گرفت 😂😂😂

عزیزم ۵ روز مونده به پریود خییییییلی احتمالش کمه بعد حالا فرض کنیم که پیشاب بوده بازم احتمال کمتر کم ...

قربونت عزیز ❤️

ببخشید استارتر منم سوالمو بپرسم...بچه ها من دوماهه قرص جلوگیری مارولین مرتب مصرف میکنم بخاطر کیست خب ...

توروخدا یکی جوابمو بده بچه 21 ماهه دارم قید بارداری مجدد رو زدیم دیگه

کاش حس و حال الان من بود .... باردار میشدم، من اصلا باردار نمیشم بصورت عادی.... باید ی کیلو قرص و آم ...

نترس تاپیک های اول من دقیقا مثل همین حرف شما بود منم خیلی منتظر موندم ، ولی خب خدا یه پسر بهم داد الان سه و نیم سالشه ، واقعا میترسم باردار بشم ، همین یدونه از سرم زیاده از عهده اش نمیشه براومد مسئولیت سنگینیه

ایقد نترس.منم تو عقد همش اورژانسی میخوردم فقط خودمو داغون کردم و پریودام نامنظم.وقتی خواستم اقدام کنیم برا بچه دار شدن چند ماه طول کشید😒

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
من هرماه همین تصورو دارم😂😂😂 که حاملم  همسرم میگه من میخوام از کنارت رد شدم حامله میشی!!!😂 ...

اتفاقا بخاطر حساسیت من میگه قرص بخور وگرنه خودش میگه احتمال ۵ درصد میدم که اولش داخل ریخته شده باشه 😂

ایقد نترس.منم تو عقد همش اورژانسی میخوردم فقط خودمو داغون کردم و پریودام نامنظم.وقتی خواستم اقدام کن ...

بحث خربزه خوردنه دیگه 😂 

به خنده ام نگاه نکن کلی استرس دارم