2777
2789
عنوان

۱۵ سالمه یه کمک خواهرانه میخوام

3515 بازدید | 81 پست

اگه میخواید سرزنش کنید و چرت و پرت بارم کنید لطفا همین الان تاپیکو ترک کنید ممنون میشم 

ازتون راهنمایی میخوام و نمیتونم تو اطرافیانم با کسی صحبت کنم و مشورت بگیرم 

خانواده من به شدت مذهبی هستن و سر ارتباط با پسر و ... کاملا مشکل دارن 

اما من بر عکس همشون اصلا اینو قبول ندارم و نظرم اینه میتونن دوست عادی باشن یا حتی اصا رابطه عاشقانه هم اگه خط قرمز داشته باشن مشکلی نداره 

خب مادرم معتقده ک اگه دختر از سمت خانوادش تامین بشه دنبال پسرا نمیره و به نظرم کاملا درسته اما 

خودش یه درصدم از این حرفش پیروی نمیکنه 

مثلا الان یه هفتس به خاطر یه دعوای کوچیک باهم صحبت نمیکنیم و هیچ خبری از زندگیم نداره 

دوست رفیق نزدیکم ندارم ک باهاش وقت بگذرونم چون مدرسمو عوض کردم همه دوستام رفتن پی زندگی خودشون 

خلاصه کلا تنهام اکثرا ولی تاحالا به دوست پسر و رل زدن و اینام فک نکرده بودم تا اینکه چند روز پیش یه پسری بهم پیام داد 

منم حوصلم سر رفته بود نشستم چت کردن یکم باهاش 

ولی بهش گفتم ک من قصدم رل زدن یا... نیست اونم آدم با شعوری بود و قبول کرد همشم یه سال اختلاف سنی داریم 

ولی هنوز تردید دارم 

حس میکنم کار اشتباهیه دوست بودن با یه پسر 

میشه کمکم کنید؟ به نظرتون قط ارتباط کنم باهاش؟ به نظر آدم بدی نمیومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شاید الان حس بدی بهت بدم ولی باور کن الان زوده میدونم الان‌میگی مگه چیکار میکنیم ولی باور کن از ۱۸ سالگی تا اخر عمرت وقت رل زدن داری فعلا تمرکز کن روی درسات 

الان رل زدن و دوست پسر فقط تو رو از اینده ات دور میکنه و بهت صدمه میزنه نمیتونی با چت کردن بفهمی پسر خوبیه یا نه اصلا خوب هم باشه باز برای جفتتون زوده

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

تو از کجا فهمیدی آدم بدی نبوده  هیچ کس روز اول ذاتشو نشون نمی ده  ولش کن به درسات فکر کن

تاپیک مانکن زیبا ،😍😍😍عضو گروه بنفش 💜 وزن شروع ۷۲..(شروع۱۴۰۲/۰۱/۱۷) 💜 وزن هدف :۵۷ 💜 قد ۱۶۲ 😍💜💜💜من می‌خوام ...پس میتونم،💪💪💪💪

منم هم سنتم بنظرم دوست بودن هیچ مشکلی نداره ولی دوستی ای که به رل زدن کشیده نشه 

چون رل زدن تو این سن یعنی گند زدن تو زندگی خودت 😐

این سیزدهمین کاربریمه 😐 نی نی یار جون خواهر شوهرت به این کاربریم رحم کن 😐 تو تاپیکای باحال تگم کنید پیلیز 💜😎😐

روی درس یا فعالیتای زندگیت تمرکز کن حالا لزوما درس نه هر هدفی داری

بله ارتباطتون اشتباهه درضمن  من مذهبی نیستم"" 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

کار اشتباهیه ، بذا ۲۰ سالت بشع بعد تازه میتونی تصمیم بگیری ک ادم خوبی بنظر میاد یا نه !

من ۲۳ سالمه هیچ دوستی ندارم ، 

با دو نفر رابطه داریم ک اونام دوستای همسرم بودن و بخاطر رفت و امد با خانوماشون دوست شدم تازه شمارشونم ندارم 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

ارتباط با پسر هم آنچنان مرهمی واسه مشکلات نیست چ بسا ک خیلی موارد هم دیدیدم مرهم ک هیچ خودش شد درد جدید 

تا جایی ک میتونی خودت قوی شو 

ارتباطات اجتماعی لازمه مدیریتش کن ولی

خو نکن فکر سفر کن

من زیاد ازت بزرگتر نیسنم دوسه سال ولی اینو بدون ک هیچ پسری هیییچ پسری رک و راست نیست و گول ظاهر هیچکدومو نخون

پیشنهاد میکنم رمان پسرخاله رو بخونی خیلی چشم و گوشتو باز میکنه

ولی خب حداقل تا پارت ۵۰ شو بخون چون توی همین پارت ها متوحه خیلی چیزا میشی🙃راجب خانوادتم ی پسر توی رمان هست همین پسرخاله س مثل خانوادته از نظر مخالفت کردن و .. فقط

منم هم سن تو هستم 

ببین خیلی موردای اینجوری دیدیم که بعدا بد بخت شدن 

تو رو خدا روی درست و کنکورت تمرکز کن اصلاااااا به این مسائل فکر نکن ناخواسته حی به وجود میاد اون وقت بد بخت میشی همش فکرت‌مشغوله  و نمیتونی درس بخونی و با اینده ی خودت بازی میکنی 

اگه ۲۰ سالت بود نظرم متفاوت بود ولی الان سالای حیاتی زندگیته اصلااا این کارو نکن مخصوصا اینکه خانوادت  به شدت مذهبی هستن حساسیت هاشون زیاد میشه و اذیتت میکنن 

مراقب خودت باش ابجی جونم 💗✨️