2777
2789
عنوان

خانم های باردار بیاید یه لحظه

171 بازدید | 7 پست

اولین علائمتون چیا بوده 

من روز سود از موعد گذشته بی بی چک زدم منفی شد 

ولی پریود نمیشم فقط کمرم و زیر شکمم درد میگیره و ول می‌کنه 

در صورتی که تو پریود های قبلی اصلا قبلش درد نداشتم وقتی که خونریزی شروع می‌شد چند ساعت بعدش من دردم شروع می‌شد 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این ماه اقدام داشتم پنجم الان از ساعت 6زیر دلم درد میکنه خونریزی سبکی دارم .27همین ماه باید پریو ...

اگه سبک تر از بقیه دوره های پریودت هست و رنگش هم فرق داره می‌تونه خونریزی لانه گزینی باشه زودتر از موعد پریودیت هم هست که 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

حالا این هفته رو صبر کن اگه پریود نشدی بی بی چک بزن 

احتمال به هم ریختن هورمونات هم هست یعنی امکان داره هر لحظه پریود شی پس انتظارشو داشته باش 

علایم خودمم به جز عقب انداختن، نفخ، معده درد ، خواب آلودگی ، درد سینه ، کمردرد، سردرد ، حس پریود 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
حالا این هفته رو صبر کن اگه پریود نشدی بی بی چک بزن  احتمال به هم ریختن هورمونات هم هست یعنی ا ...

باشه ممنون