2777
2789
عنوان

دسشویی رفتن 🙏🏻😞

853 بازدید | 54 پست

سلام بچه ها 

دوستم میگه شوهرش خیلی دسشویی میمونه بعد که میاد بیرون یه بویی میدهد، بعد میگه مشکوک میزنه، اوایل فکر میکرده سیگاره، چون قبل ازدواج تجربشو داشته 

بعد الان میگه بوی سیگار نیست. 

کسی چیزی نمیدونه؟ تازه اینجا یه تاپیک دیدم دربارا ناس بود، زیاد اطلاع ندارم. یعنی موادی چیزی هست، که بتونه دسشویی بکشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر من حتی شوهرم شده یک ساعت هم تو دستشویی میمونن وسواس دارن باباش یک ساعت حتی میمونه

ربطی به اعتیاد ندارن

بعد اگه می‌کشه اثر بابویی بعدش باید باشه سرویس بگرده

یعنی چیزی هست بو نداشته باشه!؟ آخه میگه خیلی بو نمیده ولی خیلی مشکوکه، بوی سیگارم نیست

میگه زیاد بو نداره، شیشه نیاز به چیزی نداره؟ یعنی دسشویی بره میتونه انجام بده؟ 

چجودی متوجه بشه که چیزی میکشه یا نه!؟ 

خانواده شوهر من حتی شوهرم شده یک ساعت هم تو دستشویی میمونن وسواس دارن باباش یک ساعت حتی میمونه ربطی ...

منم این طوریم  

البته بخاطر وسواس نیس بخاطر یبوسته برای من  

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻