2777
2789
من عااااشق صورت پرم خیلی زیبا و شاداب دیده میشن🥺

دیگه هر کسی یه سلیقه ای داره.. اما الان معیار زیبایی توی کل دنیا صورت استخوانیه (شبیه مدلهای خارجی) 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی ک من میدونم صورت لاغر مد هست و خوشگلی توی صورت چاق نیست.. 

مگ ب مده..بایدبهت بیاد یان خوشگل دیده بشی یا ن بامد پیش رفتن اشتباهه من یه دوستی دارم بامد رف زاویه سازی کرد عین اسکلت شده قشنگم نیس همه میگن زشتی

تا جایی ک من میدونم صورت لاغر مد هست و خوشگلی توی صورت چاق نیست.. 

منم این فکرو میکردم تا وقتی ک یکم چاق شدم و تفاوت رو دیدم هی خودم لاغر میکردم فک میکردم قشنگه الان هم چاق میکنم 😂

مگ ب مده..بایدبهت بیاد یان خوشگل دیده بشی یا ن بامد پیش رفتن اشتباهه من یه دوستی دارم بامد رف زاویه ...

خو سلیقه ایه دیگه.. من به شخصه از صورت چاق و لپ و غبغب بدم میاد و دوست دارم صورتم لاغرتر بشه... 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
خرگوشک چیع عزیزم ؟

یه محلول تقریبا تیره رنگه چربم نیست 

برای تقویت مو و مژه و ابرو هست 

من هرشب قبل خواب میزنم به موهام که بلند شن برای ابرو هم خوبه وقتی میزنم ابرومو پر و مرتب نشون میده تقویت هم میکنه

Disconnected
منم این فکرو میکردم تا وقتی ک یکم چاق شدم و تفاوت رو دیدم هی خودم لاغر میکردم فک میکردم قشنگه الان ه ...

میگم ک عزیزم سلیقه ایه و بستگی داره به هرکی یه چیز میاد 😢😂من به شخصه لپ و غبغب و کلا صورت چاق دوست ندارم🤷🏻‍♀️یکی مثل شما دوست داره...