گل من از ته دلم برات آرزو کردم. الهییی دلت شاد شاد باشه چه الان چه وقت تاهل... من تازه عروسم ولی گاهی دلم میگیره و گریه میکنم این ربطی به محردی یا متاهلی نداره. امیدوارم یه همسفر خوب برای تموم زندگیت سر راهت قرار بگیره و باناز تورو به خوته ارزوهات ببره
خدایا کمک کن همه مجردا یه ازدواج موفق داشته باشند... کمک کن اونایی که منتطرند دامنشون سبزشه...همه تو زندگیشون خوشحال باشند وجیبشونم پراز پول باشه.
تولد تولد. تولدت مبارک خانمی سی وهفت سن زیادی نیست
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
یک فروردینی هیچ وقت از. پا نمیفته این قانون طبیعته فروردینی لجبازتر. از. این حرفهاست 😀
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
من الان چند وقته به این نتیجه رسیدم تقویما اشتباه نوشته شدن این فقط یک قرارداده ازش بیاین بیرون دوباره دهه بییت را زندگی کنید 😅 به روی خودتون نیارین بیشتر خوش می گذره تقویما و ساعتها خرابن 😅