2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت میکنه بیایین

674 بازدید | 37 پست

من 24و شوهرم 27سالشه دوتا پسر یکی 5ونیم و دومی دوساله داریم .. توو دوران عقد متوجه خیانتش شدم ولی  گفتم  خوب میشه بخشیدمش  الان چندوقتیه که گوشیشو چک میکنم هرشب میبینم بهم پیام میدن  شمارشو  به اسم یکی از دوستاش سیو کرده  امشب تاگوشیش زنگ خورد دیدم که  سریع هول شد گفت ولش حوصله شو ندارم گفتم خوب جوابشو بده شاید کارواجب داره گفت نه و سریع گوشیشو  گرفت دستش من رفتم که چایی بذارم دیدم صدای پیام اومد  سریع باگوشیش ور رفت و فکرکنم جوابشو داد  بعد دیدم  داره حاظر میشه گفتم کجا گفت برم جای بهنام کارم داره   حالا قبلشم  رفته بود ماشینو شسته بود ترتمیز  فکرکنم  رفته  پیش اون دختره قرار داشتن  .. بخدا دلم خیلی پره همش میگم کاش همون اول که دیدم اینجوریه تموم میکردم   نه اینکه این دوتا طفل معصومم   دنیامیاوردم . نه خرجی بهم میده فقط میگه لیست بنویس خودم برم خرید هیچ پس اندازی ندارم  از اخلاقشم بگم که هرکی منو میبینه میگه چه صبری داری تو  اصلا فکر زن و بچش نیس زودم ازدواج کردیم  جوونی نکرده الان داره تلافی کارایی که توو مجردی نکرده میکنه .الان فقط بخاطر بچهام نشستم سر زندگیم  خونوادمم پشتم نیستن نمیدونم چیکارکنم توروخدا راهنماییم کنین  دلم خیلی گرفته 😭😭😭

میشه یه صلوات مهمونم کنی💙💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر ادم تغییره و وقیح نمیشه..به روش بیار

اگه بدتر میکنه ، چاره ای نداری پنبه بزار تو گوشت 

سفت و سختم جلوگیری کن

دیگه خودت سنت کمه انقدر بچه دار نشو

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

عزیزم ادم که بچه دارمیشه نمیشه ول کنه بره ولی قهر کن بذار برو بهش بگو طلاق اون که ولت نمیکنه بخاطر بچه ها حدعقل یکم‌جم و جور شه اگه خیلی طولانی بشه رابطش شاید دیگه توروم نخواد 

شماره زنه رو بزارتوبلاک 

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
 بادو تا بچه نمیشه برم سرکار

نمیشه دست رو دست بزاری یه زهر چشم ازش بگیر نمیگم دعوا کن ولی اگه من بودم ننش به عزاش میشوندم 

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

شما همه چیز رو می‌دونی سعی کن مدرک جمع کنی بعد هم این حق شماست که اعتراض کنی یه غم به این بزرگی تو دلت نگه داشتی ذره ذره خودت رو خسته و مریض می‌کنی دختر خوب دو روز دیگه کسی بخاطر این سکوت به شما مدال افتخار نمیده 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن