2777
2789
کاردرمانی شامل بیمه تکمیلی میشه

آره فاکتور بهت میدن از بیمت میگیری هزینشو  فقط دکتر متخصص باید برات بنویسه 

طرز نشستنش رو هم اصلاح کن اگه دبلیو میشینه و اینکه احتمال میدم کف پاشم صاف باشه و نیاز به کفی داشته باشه

یه پزشک ارتوپد برو اون برات کاردرمانی بنویسه درمانگاه‌ها هم دارن هزینش کمتره

مامان دوقلوها   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فاکتور بهت میدن از بیمت میگیری هزینشو  فقط دکتر متخصص باید برات بنویسه  طرز نشستنش رو ...

دکتر ارتوپد بردم بهش کفش برعکس داده و  گفته فقط با درست نشستن خوب میشه تا سه سالی این کفش رو پاکنه و بعدش اگه خوب نشد بره کار درمانی. میترسم دیر بشه این سه سال خوب نشه

گلم چرا این کارو کنی خیلی گرونه یه سر به یه کاردرمان یا فیزیوتراپیست بزن بهت آموزش میدن با هزینه کمت ...

مراکزی که فیزیوتراپی انجام میدن این آموزشا رو میدن؟

سلام، خواهرم پای ضربدری داشت و خیلی اذیت می‌شد، مخصوصاً توی راه رفتن. دکتر میرزاصادقی رو پیدا کردیم و بعد از معاینه تصمیم گرفتن عمل اصلاحی انجام بدن. روششون جراحی اصلاح زاویه بود که با دقت خیلی بالایی انجام شد. بعد از عمل، یه دوره فیزیوتراپی داشت که کمک کرد سریع‌تر به حالت طبیعی برگرده. الان خیلی بهتر راه می‌ره و از درد خبری نیست.

به نظرم، اگه کسی دنبال یه دکتر مطمئنه، حتماً با ایشون مشورت کنه. تجربه ما که خیلی خوب بود. 🌟