2777
2789
عنوان

نمیخوام برم سرکار

1366 بازدید | 68 پست

بچه ها به دلایل شخصی باید برم سرکار.کارم دولتی هست.تو بیمارستانم.شیفتام سنگینه.محیط کارم حاشیه زیاد داره.چیکار کنم قابل تحمل بشه.درگیر حاشیه نشم.سلام میکنم جواب نمیدن.بعد میگن ناراحت شدی جواب سلام ندادیم.فرق زیاد میذارن.خستم.هر شیفت برام فوق العاده سخت میگذره.الان تو سایتم میگن شام چی دارین.دلم کبابه.چون دلم میخوادخونه باشم.ولی شیفتم.

منم بیمارستانم و از سر کار رفتن متنفر 

انقدر گریه کردم که نگو 

کامل درکت میکنم 

فقط تا الان مشاورم کمکم کرده که تحملش برام راحتتر شده

شیردوش برقی اونت اصل مدل SCF395/11 کاملا سالم و در حد نو، فقط نیاز به شیشه شیر اونت داره، خیلی کم استفاده شده ۳ میلیون تومن و آغوشی سه کاره چیکوی اصل، خیلی کم استفاده شده، در حد نو، ۴۰۰ هزار تومن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغل تون عوض کنید من بر خلاف شما از لحظه لحظه محیط کار و کارم لذت میبرم اینطوری فقط به خودتون ظلم میکنید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
هر شیفت تو سرویس گریه میکنم

میفهممت بخدا

شیردوش برقی اونت اصل مدل SCF395/11 کاملا سالم و در حد نو، فقط نیاز به شیشه شیر اونت داره، خیلی کم استفاده شده ۳ میلیون تومن و آغوشی سه کاره چیکوی اصل، خیلی کم استفاده شده، در حد نو، ۴۰۰ هزار تومن

والا منم اداره دولتی هستم.همین مودی بودن همکاران کلی اعصاب خرد می‌کنه.

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

منم دلم برای  سرکار رفتن تنگ شده کار منم طوری بود که همش سرپا بودم و استرس زیاد داشت . ازدواج کردم شوشو نذاشت برم سرکار 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده 

شغل تون عوض کنید من بر خلاف شما از لحظه لحظه محیط کار و کارم لذت میبرم اینطوری فقط به خودتون ظلم میک ...

تو این اوضاع اقتصادی خیلی ریسکه.کارشم دولتی هست.لطفا به کسی توصیه نکنین.

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

تازه رفتی سر کار؟

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤
دیگه کار تو بیمارستان همینه دیگه ‌. بمونی عادت میکنی . بعد شما در هفته شیفت میتونید فرداش کلا خونه ه ...

۷ ساله هستم.ولی با عوض شدن سرپرستار ۲ ساله برام جهنم شده محیط کار.فرق زیاد میذاره.شیفت زیاد دارم.همش بیمارستانم.شب که میرم فرداش خونه ام.ولی خواب