2777
2789

(هرروز بره کتابخونه درس بخونه)

اطرافیان میگن هرکس دیدیم موفق شده تو خونه نشسته خونده عین ادم:(هیچ کسی ندیدیم از اینایی که میرن کتابخونه قبول شن😐

دختر داییم میگه درسخوندن کتابخونه تایم مفید نیست و فقط خیال میکنی وااااو چقد زیاد و خوب خوندم😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هرچی باشه ادم تو خونه خودش راحت تره ولی خب خوب خوندن بستگی داره خودت چه آدمی باشی یه نفر با سر صدا میتونه بخونه یه نفر تو محیط شلوغ استرس میگیره یه نفر تو خونه خودش راحته یه نفر تو محیط بیرون حالا هرجا میخواد باشه البته این نظر منه 

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 

هرحرفی درسته مگه؟ 

ببین بازدهی خودت هرجا چطوره 

من خودم اول کتابخونه بودم بعدم پانسیون از صبح تا شب

خیلی بهتر از خونه بود برام 

خیلیا هم میومدن پانسیون ولی میگفتن خونه بهتره برمیگشتن، یا درست نمیخوندن اونجا 

در کل خودتو ببین ول کن بقیه رو 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
هرحرفی درسته مگه؟  ببین بازدهی خودت هرجا چطوره  من خودم اول کتابخونه بودم بعدم پانسیون ا ...

اره راس میگی 

ولی یه دلیلش هم اینه که من پارسال کتابخونه میرفتم ولی فقط ۲ ۳ ماه اخر.. ولی چون رتبم خوب نشد.. مامانم و بقیه میگن اگه اثر داشت پارسالم تاثیرش میدیدی🤕

اره راس میگی  ولی یه دلیلش هم اینه که من پارسال کتابخونه میرفتم ولی فقط ۲ ۳ ماه اخر.. ولی چون ...

باهاشون منطقی صحبت کن

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

منم پشت کنکوری هشتم مثل شما خیلی ها میگن برو کتاب خونه فضاش بهتره اما خودم خونه راحتم 

بستگی به خودتون داره 

اگه تو خونه راحت نیستید و حواستون پرت میشه کتاب خونه جای خوبیه