2777
2789
منم همین کارو امروز کردم مث تو نمیدونم بتونم تحمل کنم یانه ولی بهتراز عشق ی طرفس

بدیش اینه اول من دوسش نداشتم بعد جوری عاشقم کرد که اصلا نفهمیدم کثافط 

بدیش اینه اول من دوسش نداشتم بعد جوری عاشقم کرد که اصلا نفهمیدم کثافط 

حالا مال ما من عاشقشم اون نه بعضي وقتا ازخودم زده میشم ک نمیخوادم و من همش پیگیرشم

بهاربود وتوبودی و امید بود وعشق  بهاررفتو و تو رفتی وامید رفت. من ماندمو و عشق.... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا مال ما من عاشقشم اون نه بعضي وقتا ازخودم زده میشم ک نمیخوادم و من همش پیگیرشم

اینم تا فهمید دوسش دارم سرد شد همشون همینن محل سگش نده دیگه اشغالا

اینم تا فهمید دوسش دارم سرد شد همشون همینن محل سگش نده دیگه اشغالا

دنیا برعکسه هرچی مغرورتر باشی بیشتر دوست دارن

بهاربود وتوبودی و امید بود وعشق  بهاررفتو و تو رفتی وامید رفت. من ماندمو و عشق.... 
بعداز کات کردنش اومد سمتت یا دلیلشو خاست؟ یانه رفت ک رفت؟ 

اصلا کات نکردیم عوضی دروغ گفت بهم رفت یه کشور دیگه واسه سفر گفت یه ماه دیگه میام بعد هر روز حرف میزدیم و اینا یه دفع گفت اره یه ماه دیگم میمونم و فلان بعد دعوامون شد دیگه کلا حرف نزدیم زنگ زدم بهش گریه میکردم میگفتم چی میخوای بیا تموم کنیم میگه نه تویی که نمیخوای تموم کنی چرا نباید ۱ هفته به من یه پیام بدی، سال نو رو تبریک بگی اصلا ببینی مردم یا نه 

اصلا کات نکردیم عوضی دروغ گفت بهم رفت یه کشور دیگه واسه سفر گفت یه ماه دیگه میام بعد هر روز حرف میزد ...

وای ک چقد درکت میکنم