anahitajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 6869 عنوان کرم اوره ۲۰ درصد اسپانول برای خشکی و اگزما 651 بازدید | 7 پست سلام دوستان دیروز کرم اوره ۲۰ درصد گرفتم برند اسپانول برای خشکی شدید و اگزما دست و پا ساق پامو یک کم سوزوند اما لطیف کرد بنظرتون چون درصد اوره اش بالاس بده؟ خواهان کسی باش که خواهان تو باشد … 1401/10/11 | 15:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anahitajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 6869 حدود 260 گرفتم بدون تحقیق، حالا میترسم استفاده کنم بد باشه واسه پوستم خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
anahitajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 6869 چند خریدی برای ترک عمیق پاشنه پا خوبه ؟ 260 من گفتم برای ترک پا زه مرم تخصصی ترک پا داد همین برند اسپانول روش نوشته برای پاسنه و زانو و ارنج اینو هم برای خشکی و اگزما ساق دست و پا گرفتم اما چون درصد اوره اش بالاست میترسم خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
anahitajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 6869 چند خریدی برای ترک عمیق پاشنه پا خوبه ؟ فکر کنم خوب باشه خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
73golijan عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 4074 منم اگزما دارم کمرم ب شدت خشک شده هرچی نرم کننده هم میزنم فایده نداره الان زده رو بازوام 💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔
anahitajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 6869 منم اگزما دارم کمرم ب شدت خشک شده هرچی نرم کننده هم میزنم فایده نداره الان زده رو بازوام میدونم کرمهای حاوی اوره خوبن کرم اوسرین اوره ۱۰ درصد اینم خوبه من میترسم درصد اوره اش بالاس بد نباشه واسه پوست تو گوگل که نوشته برای خشکی و اگزما کل بدن خوبه خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
اانیس عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 1145 من حساسیت شدید کف دستام دارم طوری ک ن باد ن خاک ن اب ن مواد شوینده هیچی بدسام نباید بخوره زود خشک میشن اگ زودم بدادشون نرسم ترکای ریز میخورن خون میزنه پوست پوستی میشن ورم میکنن خیلیم زخماش درد داره دیرم خوب میشن مدتیه کرم ثمین 10% اوره استفاده میکنم کامل خوب نمیکنه ولی زود از خشکی در میاره زخم نمیشن دیگ بنظرم خیلی خوبه ی تحقیقی بکنید بعد استفاده کنید قیمتشم جدیدا شده 100 تومن من ک خیلی راضیم آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!