2777
2789
عنوان

صدا های حساس

86 بازدید | 9 پست

بچه ها شما به چه صدا هایی حساسین و اذیتتون میکنه ؟

من از آدم هایی که پر سر و صدا غذا میخورن و بعدش هم آروغ میزنن متنفرم یعنی جوری که سریع از سر سفره بلند میشم جامو عوض میکنم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیر لب نمازخواندن مامانم 

ملچ ملوچ کردن موقع غذا و هورت کشیدن یعنی دیوانه میشم آروغ که جای خود داره اون حال به هم زنه

وقتی یکی دهنشو باز می‌کنه غذا میخوره عصبی میشم واقعا کلا سرمو میندازن رو ظرف غذا و هزار تا سوالم بپرسن ازم نمیتونم سرمو بلند کنم نگاشون کنم چون حتما بالا میارم

منتظر اتفاقات خوبم 
من زیر لب نمازخواندن مامانم  ملچ ملوچ کردن موقع غذا و هورت کشیدن یعنی دیوانه میشم آروغ که جای ...

وای مامان منم همینطوره هر چی هم بهش میگم قبول نمیکنه من خودم مخالف نماز خوندن نیستم ولی اینجوریش واقعا رو مخه

ع صدا تلویزونمون بدم اومده دیگه:/ مخصوصن صدای این سریال بدردنخورا ک همش دعوا و تشنج دارن:|

مامانمم بعضی وقتا کارم داره میزنه ب در اتاقم، لامصب انگار دارن پاره آجر میکوبن ب در:| ع اون صداهم بدم میات

صدا الارم گوشی خونواده ک کله ی صب زنگ میخوره هم بسی رو مخه:/

الهی ک جهان ع صداهای رو عصاب پاکسازی شه😐🤝😆😅

وای مامان منم همینطوره هر چی هم بهش میگم قبول نمیکنه من خودم مخالف نماز خوندن نیستم ولی اینجوریش واق ...

رو مخ نه وحشتناک

یه جور خاصی میخونه ترجیح میدم با صدای بلند بخونه انگار فقط از لباش صدا در میاد الان جوری که صدا از حلقت نیاد و فقط لباتو تکون بدی بگو بسم‌الله الرحمن الرحیم خیلی صداش رو مخه مخصوصا صبح زود خواب باشی با این صدای آروم رو مخ بیدار بشی

منتظر اتفاقات خوبم