2777
2789
عنوان

کیااهل تیکه انداختن خفنن بیاید بگید به این جاری چی بگم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3430 بازدید | 49 پست
وجودم برا هرکی بد بود براتویکی خوب شد حداقل به لطف وجودمن نونوار شدی 

یکم خودمانی تر بگو این خیلی کتابیه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...وخدایی ک در این نزدیکیست خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سری بعد بهش بگو وای عزیزم اینهمه شباهت تصادفی رو من یه جا ندیدم 🤩😂😂دیدی کارساز نیست دفعه بعد که چیزی خریدی اونم خرید بگو اه میخواستم خودم بهت زنگ بزنم بگم از فلانجا خریدم بقیه جا گرون بهت میدن .... یادم رفت 😐🤣تیکه هام خیلی مستقیم و تابلوعه🤣😶‍🌫️😑

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
منم کلی همینجا همین حرف شما رو گفتم همش میگفتم باید خوشحال باشید ک سلیقه ت رو قبول دارنو این صحبتا ...

من خودم پیامای جاریمو بذارم ببینی دهنت باز میمونه😀

کافیه بیاد خونم یا برم خونش

از لباس تنم تا رنگ لاک و‌رژ و‌وسایل خونه

میگه عکس بگیر بفرس برام از کجا خریدی و…

تازه ۱۵سال ازم بزرگتره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من خودم پیامای جاریمو بذارم ببینی دهنت باز میمونه😀 کافیه بیاد خونم یا برم خونش از لباس تنم تا رنگ ...

اون دیگه ساده اس بنده خدا

حداقل اون ک کمک میخواد ازت راهنماییش کن شبیه شما نخره. شاید جای خواهر خودش میدونه. من یکی رو میشناسم دختر نداره از دختر برادرش همش میپرسید چی بخرم چی مده چه رنگی خوبه و.. بعد مامان دختره ناراحت میشد

بنظر من‌سلیقه پرسیدن‌ایراد نداره ولی اینک فورا بره پا بزاره جای پات ادم حرصش میگیره😬

بگو خوب شد من اومدم تو این خانواده شمام کلی پیشرفت کردین

پیشرفت که چ عرض کنم با وجود من با کلی ترس از رانندگی رفت گواهینامه گرفت ازم عقب نباشه ،کلاس شنا رفت عین من ،تا فهمید من باشگاه میرم اونم رفت باشگاه 

اصلا هر چقدر بگم شاخاتون بیشتر میزنه بیرون 😓

اون دیگه ساده اس بنده خدا حداقل اون ک کمک میخواد ازت راهنماییش کن شبیه شما نخره. شاید جای خواهر خود ...

اره دیگه فقط آدم حرصش میگیره وگرنه برام مهم نیس من میگم چرا بعد من اینکارو می‌کنه چرا قبلش نمیکنه 

خب بذار بخره چه اشکالی داره ببخشید ولی بنظرم جفتتون حسود هستین😅

نه من اصلا حتی میرم چیزی بخرم خیلی مواظبم که عین اون نخرم ،من فقط حرصم میگیره آخه چرا اینکارو می‌کنه 

اون دیگه ساده اس بنده خدا حداقل اون ک کمک میخواد ازت راهنماییش کن شبیه شما نخره. شاید جای خواهر خود ...

نه من ناراحت نمیشم واقعا

حتی خیلی چیزا رو میگه خودت بخر برام

بعد پولشو باهام حساب میکنه

چه اشکالی داره؟

این نشون میده سلیقه منو قبول داره هر وقتم میاد خونم تعریف میکنه از همه چی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اره دیگه فقط آدم حرصش میگیره وگرنه برام مهم نیس من میگم چرا بعد من اینکارو می‌کنه چرا قبلش نمیکنه&nb ...

دقیقا عین این حرف رو دختر من بچه تر بود ب طرفمون گفت.

گفت چرا قبل ما نمیخرید نشستید ما بخریم راه یاد بگیرید.قشنگ خودشونو زدن‌ب نشنیدن🤣

نه من اصلا حتی میرم چیزی بخرم خیلی مواظبم که عین اون نخرم ،من فقط حرصم میگیره آخه چرا اینکارو می‌کنه ...

جاری منم اینطوریه

رنگ قابلمه چیه دیگه که بخوای تقلید کنی

رفت دقیقا رنگ سرویس قابلمه من خرید

موهامو رنگ و لایت کردم شماره سالنو گرفت ازم

رفت دقیقا رنگ موهای من زد

و خیلی چیزای دیگه