2777
2789
عنوان

خواهش میکنم هرکی میدونه کمکم کنه ،خانومای خبره ب واتساپ

| مشاهده متن کامل بحث + 3485 بازدید | 31 پست
وقتی دان کردی میخای نصب کنی میاد بازیابی اطلاعات  گزینه اوکی رو بزن

فارسی نیومد منم نمیدونم کدوم گزینه رو بزنم عکسشو گذاشتم لطفا ببینید

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍
ببینید دوستان تا این مرحله با قند ی ل ت ر شکن رفتم ،منتها نمیدونم کدوم گزینه رو بزنم ک اطلاعاتم پاک ...

ابدیت کن دیگه پاک نمیشه ابدیت کنی گلم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آپدیت فقط بروزرسانی میشه پاک نمیشه اطلاعاتت

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀کاربرری سوم😭🤣🥴♥️🙃🙂                                                                                   

منسوخ شده ؟؟

«تُـ♥️ـــــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــــــ♥️و» هَمون پادشاهی کِ قَــــــــــﮩﮩ٨ﮩ💛ـﮩ٨ﮩﮩــــــلمروش قلب منع ️  بعد من ܣࡅ࡙ܟ݆ߺࡏࡑ ࡅߺ߳ܭܝ‌ߊ‌ܝ ܩࡍ߭ ࡅ࠭ܟ߭ߺࡐ‌ߊ‌ܣܠ ࡄ݅ܝܠ🖖🏾 . مــث ما ت دنــیا لعنتی کمه.. ••══✿✿✿══•• 🔗🤍🙂️. . یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️   عزیزان میشه یه صلوات بفرستید خوشبخت بشم خوشبخت هستم می خوام با دعای شما عزیزان خوشبخت تر بشم🫀❤

مخصوصا الان تو این چند ماه. نمیتونی واتسامو دانلود کنی مگر با برنامه ضدفیلر خوب اگر دانلود بشه... ولی اگ حذف اکانت نکرده باشی فقط پاک شده باشه. و جدید نصب کنی با همون شماره... همون واتساپت با همون اطلاعات میاد بالا.... قبلن اینجوری بود. ولی الان فک کنم کلا پاک بشه

نه منسوخ شده،بروزرسانی میخاست

از گوگل دان کن

«تُـ♥️ـــــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــــــ♥️و» هَمون پادشاهی کِ قَــــــــــﮩﮩ٨ﮩ💛ـﮩ٨ﮩﮩــــــلمروش قلب منع ️  بعد من ܣࡅ࡙ܟ݆ߺࡏࡑ ࡅߺ߳ܭܝ‌ߊ‌ܝ ܩࡍ߭ ࡅ࠭ܟ߭ߺࡐ‌ߊ‌ܣܠ ࡄ݅ܝܠ🖖🏾 . مــث ما ت دنــیا لعنتی کمه.. ••══✿✿✿══•• 🔗🤍🙂️. . یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️   عزیزان میشه یه صلوات بفرستید خوشبخت بشم خوشبخت هستم می خوام با دعای شما عزیزان خوشبخت تر بشم🫀❤
چجوری میشه فهمید پشتیبان گرفتی یا نه؟ همون قسمت تنظیمات چت که نوشته بک‌آپ و... 

بلله یه گزینه ای داره که از شما می‌پرسه آیا پشتیبان هر روز یا هر ماه یا...گرفته بشه یا نه اگه بگیری چتها حفظ میشن

مرد 32 سال
ابدیت کن دیگه پاک نمیشه ابدیت کنی گلم

همون کادر سبز رنگ و بزنم پس حله؟ یعنی با همه ی چتا و پیوی ک چت کردم و گروه ها بر میگرده؟؟؟

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍
ایکونش سبزه یا ابی؟

سبز نصب کردی بگو تنظیماتشو‌واست بفرستم

البته اگ ایفونه گوشیت جواب نمیده فقط برای اندرویده

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
سبز نصب کردی بگو تنظیماتشو‌واست بفرستم البته اگ ایفونه گوشیت جواب نمیده فقط برای اندرویده

هرکار کردم تو گوگل پیداش نکردم دان کنم ینی دان نمیشد اون سایتیاییم که داشتنش 

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!
ببینید دوستان تا این مرحله با قند ی ل ت ر شکن رفتم ،منتها نمیدونم کدوم گزینه رو بزنم ک اطلاعاتم پاک ...

برو برنامه ها گوشی اگه هست از همون جا نصب کن نبود بدون ف ی ل ترانلود کن

خدا کنه کسی تو زندگی عاشقتون بشه که همچی تمام باشه💞💖