2777
2789
عنوان

کسی هست که کلا نتونه بخوابه

203 بازدید | 14 پست

سلام

بچه ها مادرشوهر من الان یه ماه که تقریبا اصلاااا نتونست بخوابه نه شب نه روز داره داغون میشه😢😢

ملاتونین و الپرازولام ام خورده تاثیر نداشته

ازمایش تیروییدم داده اوکی بوده اصلاااا نمیدونم چش شده 

الان زنگ زده بود بهم گریه میکرد😭😭جیگرم سوخت براش 

توروخدا اگه راهکار دارید بدید بهم خیلییی نگرانشم😭😭 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

بره پیش روانپزشک 

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصاب و روانی بره به نظرت؟؟

اره بره دارو ارامبخش بهش میده

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

آدم عصبی هست؟

عزیزم دمنوش بابونه شبا بخورن

بعد اینکه روغن اسطخدوس بگیرین

نیم یاعت قبل خواب کل ناحیه گردن پشت کمر دست رو با اون ماساژ بدین میبینین ک چقدر اثر داره

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
منم چند وقت ی بار همینجوری میشم یک هفته کامل بیدار میمونم من جوشونده گل گاوزبان و ی چیز دیگ ک اسمشو ...

داره از بین میره 

اصلا نا نداره از جاش بلند بشه😭

آدم عصبی هست؟ عزیزم دمنوش بابونه شبا بخورن بعد اینکه روغن اسطخدوس بگیرین نیم یاعت قبل خواب کل ناح ...

دگتر گیاهی ام رفته بهش اسطخودوس داده شبا قبل از خواب میخوره دمنوشش و اما دریغ از یه ذره اثر 

صب از بیخوابی رفت دیفن هیدرامین خرید خورد اما حتی به ثانیه ام خوابش نبرد😭

دگتر گیاهی ام رفته بهش اسطخودوس داده شبا قبل از خواب میخوره دمنوشش و اما دریغ از یه ذره اثر  ص ...

تپش قلب دارن.؟آدم اسنرسی یا عصبی هستن

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
به شدت عصبی و استرسی

ببرین پزشک پس

البته با توجه ب تجربه خودم 

افراد اسنرسی تا خودشون نخوان و استرسشون رو کنترل نکنن هیچکس کمکی نمیتونه بکنه

حالا ولی شما ببرین پیش یکی که ریشه تضطرابش رو پیدا کنه

اعصاب و روانی بره به نظرت؟؟

اره بره ببینه چی میگه 

روانپزشک همونه 

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢