2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش ۱۰ روز تا یک ماه انشاالله که خوب بشه آزمایشت تشخیص چی دادن؟

ممنون عزیزم.من ریسکم 1/59بودبرا سندروم داون ولی ان تی و ان بی نرمال بود خداروشکر

عربالگریت چند بود  نگران نباش خیلیا رو دیدم که امینو کردن و بجشون سالم بود  خودمم ازمایش ...

1/59سندروم داون با ان تی 1/6و ان بی هم نرمال.شما چطور.الهی شکر که خوب بوده برا شما

چند هفته این.برا منم دعا کنید🙏

۱۹ هفته هستم 

صلوات واست میفرستم نگران نباش 

من همون روزی که رفتم سونوی انومالی رو بدم زنگ زدن از ازملیشگاه که جوابت امادست اینقدر استرس گرفتم که دکتر گفت رحمت از استزس منقبض شده واصلا نمیشه سونو رو انجام داد  رفتم جواب رو گرفتم بردم دکتر گفت سالمه سالم هست 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
۱۹ هفته هستم  صلوات واست میفرستم نگران نباش  من همون روزی که رفتم سونوی انومالی رو بدم ز ...

ممنون خواهر،وای میفهمم خیلی سخته.بسلامتی و دل خوش زایمان کنی و بچه ات رو بغل بگیری انشالله.