2777
2789
عنوان

بچه مادرم سقط شد کاش من میمردم

578 بازدید | 17 پست

سلام دارم دق میکنم توروخدا بیاین بگین چیکار کنم مادرم ناخواسته باردار شد ۵هفتش بود میخواست سقط کنه ولی میترسید از گناهش به هر حال پذیرفت که نگهش داره منو شوهرم دوروز پیش بحثمون شد منو زد از خونه بیرون کرد منم مجبور بودم برم خونه مادرم ایکاش قلم پام می‌شکست نمی‌رفتم من تنها کسی بودم که از بودن این بچه خوشحال بودم مادرم از دیروز خونریزی افتاد وبچه سقط شد خودش خداروشکر می‌کنه پدرمم خوشحالم ولی ممکن می‌دونم تقصیر منم دارم دق میکنم😭😭😭😭😭😭😭یعنی الان من قاتلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چرا اخه 

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....

استاتر توهم زدی ...از این افکار بیا بیرون ... چرا به خودت گرفتی ...خود ازاری دوست داری

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

نه با چرا قاتلی خدا نخواسته بمونه چه ربطی به شما داره من بچه م سقط شد بدون اینکه حتی یه مشکل داشته باشم سقط زیر 12 هفته بخاطر مشکلات کروموزومی... تقصیر شما نیس عزیزم

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️

حالت خوبه؟ چه ربطی به تو داره عزیزم؟ یعنی هرکس از یه موضوعی ناراحت شد بچه اش سقط میشه؟ اینا همش توی فیلماست. اون اگر موندنی بود با بدترین اتفاقات هم می موند . هیچ ارتباطی به شما نداره

لابد این همه بچه میفتن مقصرش تویی چون توی این دنیا هستی

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

واوا  چه  حرفها 

چرا  با خودت همچین  کاری  می کنی 

حتی اگر در تصادف  رانندگی کسی به کسی بزند  اوقاتل  عمدی نیست  چون هدفش رانندگی  بوده 

انوقت  چطور به خودت جرایت میدی که به ۷ودت بگی  قاتل 

البته ممکن حامگی  ۷ارج از رحم  باشه 

در سن  بالا و پایین امکان  سقط جنین  زیاد هست