2777
2789
عنوان

چرا ادما اینجوری میکنن باهام

149 بازدید | 12 پست

چند روزه تعزیه داریم یکی از فامیلامون فوت شده اینی ام ک پیام دادمش پسرعمومه.. مامانش صبح گفت واسه پسرم صبحانه اماده کن ک میخاد بره سرکار منم تو رودروایسی گیر کردم واسش اماده کردم.. مامانش ی پلاستیک داد گف وسایلاشو تو پلاستیک بزار منم فکرکردم پلاستیک تمیزه ک داده دستم نگو توی پلاستیک طعم قلیون داشته کمی... زنگ زد هرچی ک لایق سگ بود بهم گف و قطع کرد بعدش دیدم شارژ انتقال داد برام

چرا ب هرکی خوبی میکنی فکر میکنه وظیفته؟؟؟ 

اسکرین شات پیاماشو میزارم😒😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا با همچین آدمی معاشرت میکنی ؟ وقتی اینطور حرف میزنه و شما هم ادامه میدی یعنی رسما این اجازه رو بهش میدی که هرطور دوست داره باهات حرف بزنه

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
چرا با همچین آدمی معاشرت میکنی ؟ وقتی اینطور حرف میزنه و شما هم ادامه میدی یعنی رسما این اجازه رو به ...

خب زورم میاد کاری ک اصلا وظیفه من نیس براش انجام دادم بعد هرچی از دهنش دربیاد بهم بگع من چجوری هیچی نگم

دلمو چجوری اروم کنم

همون اول بلاکش میکردی مگه کیه ک اینطور بخواد حرف بزنه

از هرخطی بلاکش میکنم باز از خط کسی دیگ پیام میده

بهش میگم چرا از گوشی دوستات اس میدی میگ وقتی بلاکم کردی چیکارکنم مجبورم

این ادم واقعا مشکل روحی روانی داره

خب زورم میاد کاری ک اصلا وظیفه من نیس براش انجام دادم بعد هرچی از دهنش دربیاد بهم بگع من چجوری هیچی ...

عزیزم از این به بعد کاری که دوست نداری رو انجام نده و راحت بگو نه 

چون آخرش مثل الان حالت بد میشه

این پسرعموی بی ادبت رو هم دیگه جوابش رو نده و تا حد امکان سعی کن بهش برخورد نکنی 

اجازه نده کسی بهت توهین کنه 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
عزیزم از این به بعد کاری که دوست نداری رو انجام نده و راحت بگو نه  چون آخرش مثل الان حالت بد م ...

دستام میلرزن بس اعصابمو داغون کرد 

خدا ازش نگذره ک نمیزاره ی روز اب خوش از گلوم بره پایین

دستام میلرزن بس اعصابمو داغون کرد  خدا ازش نگذره ک نمیزاره ی روز اب خوش از گلوم بره پایین

ولش کن دیگه تموم شده ارزش ناراحتی نداره