2777
2789

خانوما عضو شدم که ازتون راهنمایی بگیرم 

من 25 سالمه و پسره دوست خانوادگیمون که شهره دورتری ازما زندگی میکنه رو از طریق اینستا دنبال میکنم،و ازش خوشم میاد و میخوام بدستش بیارم اما نه به هر قیمتی که خودم زیر سوال برم 

اول فقط باهم سلام احوال پرسی رسمی داشتیم الان چند شبه بیشتر چت میکنیم که بین چتا متوجه شدم ازم انتظار داره براش عکس قدی بفرستم و در اصل نود میخواد چون قدی با حجاب فرستادم میگه هیچ چی پیدا نیست و این حرفا و متوجه شدم با حجاب نمیخواد 

و منم از طرفی به هیچ عنوان زیر بار نمیرم اینکه برا پسری که هیچکسم نیست عکس اونجوری بفرستم برا همین بهش توضیح دادم گفت باشه عیب نداره پس دیگه باهم در حد همون احوال پرسی بمونیم و با این حساب نمیتونیم بهم نزدیک بشیم گفت من میخواستم عکستو ببینم که به قول خودش میگه میخواد ببینه علف به دهن بزی شیرین میاد یا نه که بعد بیشتر بیام سمتت ولی تو حتی عکستم نمیدی و از این حرفا ، از طرفی خودشم خیلی غیرتیه نمیدونم داره امتحانم میکنه یا نه ؟

چند شبه پشت سر هم رو این موضوع بحثمون میشه بعد صبحا باهام رسمی میشه و من که درباره دیشب توضیح میدم که چرا عکس نفرستادم و اینا میگه خوب کاری کردی که نفرستادی و دیگه کشش نده منم بهش گفتم نمیتونم برا پسری که هیچ تلاشی برام نکرده قدمی بردارم

اما بچه ها بیایید بهم یاد بدید چطوری با سیاست دلشو ببرم و قانعش کنم بیاد سمتم من میتونم هرچقدر که لازمه صبوری کنم ولی اصلا سیاست بلد نیستم چجوری با دلبری و سیاست بکشمش سمت خودم و در عین حال شخصیتمم زیر سوال نره و ازمم انتظار نابجایی نداشته باشه؟

لطفاااااا کسایی که میخوان بگن بیخیالش شو نیان نظر بدن چون من اگه ببینم قراره حریمم از بین بره خودم بش این اجازه رو نمیدم و بیخیال میشم

اما فعلا به راهکار و سیاست برا بدست آوردنش دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تنهاچیزی که بهت میگم هیچ وقت بهش عکس نده

نه عکس بی حجاب و اونجوری به هیچ عنوان نمیدم 

اما میخوام یه چیزی یاد بگیرم بگم یجوری متقاعد بشه که خودش بیاد سمتم

ولی هیچی سیاست بلد نیستم و کمک میخوام 

عزیزم شما عکس بدی  فردا در خواست های دیگه ایی ازتون میکنه .  همون بهتره بگی عکس نود ن ...

آره عزیزم بهش گفتم نود نمیدم و همون عکس با حجاب معمولیم کافیشه اما میخوام یه سیاستی یاد بگیرم که در عین اینکه عکس نمیدم و حریمم رعایت میشه اونم بکشم سمت خودم و درگیرم بشه 

آخه خودشم با شناختی که ازش دارم خیلی غیرتیه ولـــــــــــی دخترم دورو اطرافش زیاده چون مستقل زندگی میکنه 

اما بازم من میخوام بدستش بیارم یجوری که سرسنگین بتونم بدستش بیارم اگه بلدین یادم بدین یجوری که هم حریم خصوصیم رعایت بشه هم نپره مرسی خیلی به کمک همگی نیاز دارم