2777
2789
ممنونم گلم بله درسته💛 آره ممنون میشم بگین بهم

زنجیر طلا اگه داری بزار روی رگه اصلی مچه دستت(دست چپ)یکم فاصله بده به اندازه دو سانت..دستت اصلا تکون نخوره خوده زنجیر شروع میکنه به تکون خوردن اگه مثله خطه صاف رفت و برگشت پسره اگه دایره ای دور خورد دختره..بعد یکم که ایستاد دوباره تکون میخوره و جنسیت بچه بعدی رو نشون میده..امیدوارم خوب توضیح داده باشم اگه خوب نبود بگو دوباره بگم

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
ممنونم گلم بله درسته💛 آره ممنون میشم بگین بهم

میتونی به جای طلا از سوزن که به نخ وصله استفاده کنی..بعضی ها یه جور دیگه میگن درست ولی زرای هر کی من گرفتم همین روش درست بود..مواظب باش دست هات تکون نخورن زنجری هم که گزاشتی روی نبز دستت همون رگه اصلی اول باید ثابت باشه بعد خودش تکون بخوره

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی به جای طلا از سوزن که به نخ وصله استفاده کنی..بعضی ها یه جور دیگه میگن درست ولی زرای هر کی من ...

چه جالب تاحالا نشنیده بودمش ولی کنجکاو شدم برم انجام بدم 

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
چه جالب تاحالا نشنیده بودمش ولی کنجکاو شدم برم انجام بدم 

برو انجام بده خبرم کن گلم..این رو ابوعلی سینا گفته

برو انجام بده خبرم کن گلم..این رو ابوعلی سینا گفته

امتحان کردم عزیزم

یه خط صاف رفت و برگشت ک اینطور ک شما گفتی احتمالا پسر باشه

خودمم حالاتم به پسر نزدیک تره 

امتحان کردم عزیزم یه خط صاف رفت و برگشت ک اینطور ک شما گفتی احتمالا پسر باشه خودمم حالاتم به پسر ن ...

ای جانم عزیزم احتمال خیلی زیاد پسره چون سر جنین هم شکله پسره😍جنسیت معلوم شد بیا بگو ببینیم درست بوده یا نه😘

میشه برامنوبگی ممنون میشم

سلام عزیزم تو همین پست توضیح دادم باید چیکار کنید..همون که با زنجیر طلا هستش

ای جانم عزیزم احتمال خیلی زیاد پسره چون سر جنین هم شکله پسره😍جنسیت معلوم شد بیا بگو ببینیم درست بود ...

چشم عزیزم❣️😘